ALBERTO LINGRIA/Action Images
ALBERTO LINGRIA/Action Images

Tipovi dana: Tri para s Eura i dva s dalekog islanda

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.06.21. | 11:27

I danas donosimo pet prijedloga iz današnje ponude

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 18:00
Turska - Wales
ID: 5650433

Turska je na Euro stigla kao jedan od popularno zvanih ‘dark horsea’ turnira. Međutim, u prvoj utakmici doživjeli su rezultatski (0:3) i igrački debakl protiv jednog do domaćina Italije. Wales je pak osvojio bod protiv Švicarske i pobjedom može osigurati drugi krug. No, Turska i dalje ima jaki kadar, koji sigurno nije zaboravio igrati nogomet. Ovo im je posljednja šansa za osminu finala, a tečaj na njihovu pobjedu je i više nego sjajan.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.85)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 15:00
Finska - Rusija
ID: 5650426

Finska je u, nažalost, najtragičnijoj utakmici Eura svladala demoraliziranu Dansku, a Rusija je pak s 0:3 izgubila od Belgije. Finci stoga imaju povijesnu priliku izboriti plasman u drugi krug, no, neće im biti lagano. Rusija protiv Belgije nije djelovala loše, no, falilo im je više kvalitete prema naprijed. Finska, pak, protiv Danske nije izgledala dobro, ali su uspjeli zabiti pogodak. Ovdje ipak tipujemo na kvalitetnije Ruse, ali niti jedna momčad nije pokazala napadački arsenal za veći broj postignutih pogodaka.


Germania kombinacije

Tip: 2 i 0-2 (3.3)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 21:00
Italija - Švicarska
ID: 5650446

Italija je odigrala možda i najdominantniju utakmicu prvog kruga, s 3:0 su na otvaranju pomeli Tursku i objavili kandidaturu za naslov prvaka. S druge strane im se u Rimu suprotstavlja Švicarska koja je odigrala solidnu prvu utakmicu protiv Walesa, ali na kraju nije uspjela slaviti (1:1). Očekujemo pobjedu favoriziranih Azzura, ali i kvalitetan otpor Švicaraca. Pobjeda domaćina uz minimalno tri gola se nameće kao nešto što bi se isplatilo odigrati.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 3+ (2.9)
Fiksevi dana
ISLANDSKA 1. LIGA | 22:15
Valur - Breidablik
ID: 5650076

Dinamov protivnik u prvom pretkolu Lige prvaka nalazi se na drugom mjestu prvenstva Islanda s bodom manje od vodećeg Vikingura. No, Valur se nalazi u lošoj formi ima svega bod iz zadnje dvije utakmice, dok je njegov današnju suparnik, petoplasirana momčad prvenstva, upisao četiri pobjede u posljednjih pet susreta. No, kvaliteta Valura bi ovdje trebala doći do izražaja, a tečaj na čistu jedinicu je dosta dobar, zar ne?


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
ISLANDSKA 2. LIGA | 20:00
Fram - Throttur
ID: 5650056

Samo u Germania Sport Kladionici je tečaj na pobjedu Frama 1.25. Fram je nakon šest kola maksimalan, zabijaju više od tri po utakmici, a primaju manje od 0.5. Throttur s druge strane ima svega četiri boda i nema gotovo nikakve šanse u večerašnjem dvoboju. U čistu jedinicu, ovdje bismo čak mogli odigrati i više od četiri pogotka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 4+ (1.8)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipovitipovi danaTipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dangermania

Ostale Vijesti