Lopetegui: Modrić sigurno ostaje u Realu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.08.18. | 10:10

Novi trener Reala uvjeren je da Modrić ostaje u klubu.

Sprema li se raspad najdominantnije generacije u svjetskom nogometu u ovom tisućljeću? Real Madrid već je ostao bez najboljeg igrača Cristiana Ronalda, a sve se glasnije piše i priča o odlasku Luke Modrića. Odlazak najboljeg svjetskog igrača, a potom i najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, čak bi i Realu bilo gotovo pa nemoguće nadoknaditi. 

Noćas je Real slavio protiv Juventusa s uvjerljivih 3:1 u sklopu International Champions Cupa, ali  pitanja o kapetanu Hrvatske ponovno su bila u središtu pozornosti.

"Modrić je igrač Real Madrida i on će ostati ovdje, ne sumnjam u tom. Predsjednik je već sve rekao i tu se nema više što dodati. To je naš igrač kojeg obožavamo i nastavit ćemo tako, bez sumnje."

Također, Lopetegui je o cijeloj situaciji razgovarao s Modrićem i tvrdi da problema neće biti. 

"Da, razgovarao sam s njime nakon njegovog prekrasnog Svjetskog prvenstva kojeg su on i cijela njegova momčad odigrali. Zaključili smo da se može vratiti 8. kolovoza i početi raditi. Vidjet ćemo hoće li biti spreman već 15. kada nam stiže i prvi izazov sezone. Bio je to privatan razgovor no rekao sam mu da je on igrač kojeg ja obožavam i da će biti sretan ovdje s nama. Nastavit će u Realu baš kao što je i dosada."

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Luka ModrićJulen Lopetegui

Ostale Vijesti