Reuters
Reuters

VIDEO Yamal čudesno, a Olmo – još čudesnije! Spektakl u polufinalu Eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 21:28

Vani +30, Rabiot na klizaljkama, a Maignan - u problemima!

Točno 12 minuta trajalo je vodstvo Francuza. A onda se pojavio On, onaj 'mali' o kojem cijeli svijet priča, koji loptu 'pimpla' onako kako drugi ne mogu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U 21. minuti, točno 12 minuta nakon što je Francuska povela, Lamine Yamal postigao je svoj prvi pogodak na Euru. I to spektakularan pogodak, pogodak koji potvrđuje kako nitko u PSG-u nije lud kad kažu da su za njega spremni dati 250 milijuna eura.

Rabiot je bio na klizaljkama, a Yamalove nišanske sprave fenomenalno naštimane. I… To bi bilo sve ljudi! Šah-mat gospodine Rabiot!

Pogodak Yamala, najmlađeg strijelca u povijesti EP-a ili SP.-a (16 godina i 362 dana) pogledajte OVDJE (HTV)

To bi bilo sve? Šala mala… Istina je da je Yamal čudo, ali Olmo, taj sjajan mladić koji je nogometno i ljudski oblikovan u Maksimirskoj 128, koji hrvatski grb ljubi istom emocijom kao i španjolski, u 25. minuti sve je okrenuo! I doveo Španjolsku u vodstvo!

Zabio je Olmo kako to Olmo radi, a iako se pogodak ispočetka vodio kao autogol Koundea, da nije bilo Olma, već da je u njegovoj koži bio neki drugi igrač, nakon 25 minuta rezultat bi bio izjednačen. Ovako je – Španjolska u vodstvu!

Pogodak Olma pogledajte OVDJE (HTV), a tekstualni prijenos utakmice pronađite OVDJE.



Tagovi

španjolska nogometna reprezentacijaFrancuska nogometna reprezentacijaLamine YamalDani OlmoEUROEuro 2024

Ostale Vijesti