REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

VIDEO Švicarci odmah na startu drugog dijela šokirali Talijane!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 18:47

Vargas povećao vodstvo

Iako su prema struci i kritici, Talijani slovili za favorite prve utakmice osmine finala, Švicarci su razoružali Azzurre i nadigrali ih u prvom poluvremenu. Švicarska je od starta preuzela inicijativu i posjed, imala je i nekoliko opasnijih udaraca prema vratima Donnarumme, a svoju bolju igru su kapitalizirali u 37. minuti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Švicarci su uhvatili Talijane na krivoj nozi, istrčali su u kontranapad i na lijevom krilu doturili loptu do Vargasa. Ovaj je uočio sprint Freulera, pričekao ga da se priključi iz drugog plana pa mu gurnuo loptu u kazneni prostor, na 14 metara, a Freuler si je nešto lošijim primanjem lopte pri guranju u for pripremio savršeni volej kojeg je smjestio iz zraka smjestio u bliži kut.

Doduše, nije ni Donnarumma najbolje reagirao, ali Freuler je ipak pucao iz velike blizine. Na poluvremenu su, dakle, Švicari u vodstvu i s boljom igrom u uvodnih 45 minuta.

Pogodak pogledajte OVDJE (HTV)

A onda tek što je počelo drugo poluvrijeme, Švicarci su povećali vodstvo! Dugo su kombinirali izabranici Murata Yakina na lijevom krilu, Vargas je dobio loptu u kutu 16-erca pa onda stresao druge rašlje za 2-0 Švicaraca!

Pogodak pogledajte OVDJE (HTV)



Tagovi

Euro 2024Talijanska nogometna reprezentacijaŠvicarska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti