REUTERS/Leonhard Foeger
REUTERS/Leonhard Foeger

VIDEO Igrači Rangnicka rasplakali za rođendan, a na treningu i dalje nedostaje jedno ime

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 18:57

Austrijskom izborniku već je 66 godina!

Šezdeset šesti rođendan šefa austrijske momčadi Ralfa Rangnicka dostojno je proslavljen uz tortu, njegove reprezentativce koji su mu pjevali i pljeskali, a tom ga gestom i rasplakali.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ralf Rangnick dobio je, između ostalog, tortu i poster s potpisima svih napadača na kojem je Nijemac u slavljeničkoj pozi neposredno nakon pobjede protiv Nizozemske. Obostrano poštovanje osjećalo se dok su mu njegovi izabranici čestitali 66. rođendan u subotu, a na rođendanskom treningu istog dana bilo je standardno profesionalno uz pomanjkanje samo jednog imena.

Možda to 'samo' zvuči čudno jer svaki igrač manje je velik udarac na velikim natjecanjima, ali imali su Austrijanci i više izostanaka u petak pa je subota sigurno razveselila Rangnicka. Naime, momčadskom treningu koji je uslijedio nakon rođendanskog slavlja vratili su se svi reprezentativci ​​osim braniča Gernota Traunera.

Dakle, 25 igrača sudjelovalo je na treningu, uključujući Philippa Lienharta, Leopolda Querfelda i Phillippa Mwenea, koji su još nedostajali u petak. Još jedino nije bilo Gernota Traunera kojeg muči ozljeda mišića i njegov je nastup u osmini finala Europskog prvenstva u utorak u Leipzigu protiv Turske krajnje upitan. Austrijanci autobusom putuju u Leipzig u ponedjeljak poslijepodne. Navečer je na programu obilazak terena i press konferencija (17.45).





Tagovi

Ralf RangnickAustrijska nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti