REUTERS/John Sibley
REUTERS/John Sibley

Udarac za Belgiju! Meunier ne konkurira za ogled protiv Francuske

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.06.24. | 20:08

Meunier je za belgijsku vrstu upisao 66 nastupa i postigao osam golova, a na Euru u Njemačkoj još nije odigrao ni minute.

Belgijski branič Thomas Meunier (32) neće konkurirati za sastav belgijske reprezetacije u susretu osmine finala EURO-a protiv Francuske u ponedjeljak u Dusseldorfu, objavio je izbornik Domenico Tedesco.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Branič belgijske reprezentacije i Trabzonspora nije otputovao s reprezentacijom u Dusseldorf već je ostao u belgijskom kampu u Ludwigsburgu.

"Thomas treba još nekoliko dana kako bi se posve vratio nakon ozljede," kazao je Tedesco na konferenciji za novinare uoči dvoboja protiv Bluesa.

Meunier je ozlijedio bedro tijekom posljednje pripremne utakmice protiv Luksemburga i ostao je u Belgiji raditi na rehabilitaciji s Lievenom Maesschalckom.

Pridružio se reprezentaciji prošlog ponedjeljka i sudjelovao je na svim treninzima, ali nije igrao u zadnjem susretu u skupini protiv Ukrajine u srijedu.

Meunier je za belgijsku vrstu upisao 66 nastupa i postigao osam golova, a na Euru u Njemačkoj još nije odigrao ni minute.



Tagovi

Thomas MeunierEuro 2024belgijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti