Germania
Germania

Šesta runda, Bičanić – Dananić: Slovačka, Portugal i Belgija kriju ključeve pobjede, ali pitat će se i Čehe i Gruzijce

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 21.06.24. | 10:33

Traje neizvjesna bitka bivših hrvatskih nogometnih reprezentativaca i djelatnika Germanije

Eto nas u šestom kolu ‘Humanitarne Euro utakmice’ u kojoj se natječu bivši hrvatski nogometni reprezentativci protiv djelatnika Germanije, a osvojeni iznosi uplaćuju u dobrotvorne svrhe. Tako su dosad tijekom Europskog prvenstva parove odigrali Dario Krešić, Saša Peršon, Nikola Jerkan, Zoran Vulić i Jerko Leko iz tima Classic Hrvatska te Alen Lesički, Ižak Ante Sučić, Nikola Lipovac, Dražen Kuzmanić i Tomo Ničota iz tima Germanijak. Danas su na redu Miroslav Bičanić i Domagoj Dananić.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Đakovčanin Miroslav Bičanić, koji je profesionalnu nogometnu karijeru počeo u Osijeku, igrao je za Hrvatsku protiv Ukrajine još za vrijeme rata, 1993., zabio gol u pobjedi 3-1, a nastupio je i u prijateljskoj utakmici s Mađarskom 1996. (4-1).  Nakon igračkog umirovljenja, Bičanić je ostao usko vezan za nogomet, počevši se baviti zastupanjem igrača, a uz to se često bavi i humanitarnim radom, te nekoliko puta godišnje sudjeluje u organizaciji prijateljskih humanitarnih utakmica. Od 2019. je predsjednik udruge ‘Humane zvijezde Hrvatske 03’ koja s bavi pomaganjem djeci te je dosad ostvarila veliki broj projekata.

Domagoj Dananić je specijalist korporativnih poslova Germania Sporta. Odgovoran je za pravnu usklađenost poslovanja i društveno odgovorno poslovanje poduzeća.

Trebala bi to biti neizvjesna bitka do samog kraja, jer neke su događaje odigrali različito, no moguće je i da na sve četiri utakmice na oba listića ‘prođu’ svi tipovi. Bičanić tako smatra da Ukrajina nako debakla protiv Rumunjske u 1. kolu ovaj put neće izgubiti od Slovačke, dok Dananić smatra da će u svakoj mreži završiti barem jedan pogodak. Da će obje momčadi zabiti gol Bičanić prognozira za nadmetanje Gruzijaca i Čeha, dok Dananić misli da će na toj utakmici pasti najmanje dva pogotka. Nadalje, Bičanić riskira s osjećajem da Turska neće izgubiti od Portugala, a Dananić da Turska neće pobijediti te da će pasti najmanje tri gola! I za kraj, Bićanić vjeruje da ćemo na dvoboju Belgija – Rumunjuska vidjeti najmanje dva pogotkam dolčim Dananić ide na sve ili ništa: pobjedu Belgije!

Ukupni tečaj na Bičanićevu istiću iznosi 8,82, a na Dananićevu je malo veći, 9,02.

Bičanićev dobitak Germania će donirati Inkluzivnoj kući Zvono iz Belišća, a Dananićev ‘Srcu’ – Udruzi djece s teškoćama u razvoju, osoba s invadilitetom i njihovih obitelji iz Sv.Ivana Zeline.

Podsjetimo, kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozira ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania donira 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No, to nije sve. Momčadi dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent postaje Germania pobjednik dana i time za svoju momčad zarađuje iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušava skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


 


 


Tagovi

EuroforijaEuro humanitarachumanitarna akcijahumanitarni listićGermania Sport kladionicagermaniaGermania SportdonacijaMiroslav Bičanić

Ostale Vijesti