Počinje Humanitarna Euro utakmica, prvi će u ring Dario Krešić i Alen Lesički

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 13.06.24. | 10:30

11 bivših reprezentativaca i 11 eksperata Germanije sučelit će na humanitarnim listićima svoje prognoze rezultata Eura

Još je samo jedan dan preostao do početka Eura. Nogometna ludnica zahvatit će cijelu Europu, a euforije neće nedostajati ni u Hrvatskoj. Očekivanja navijača su velika, a dok ćemo svi s velikim uzbuđenjem pratiti Europsko prvenstvo, Germania će u okviru svojeg kultnog humanitarnog listića okupiti dvije postave humanitaraca u borbi za donacije. Tim Classic Hrvatska čine 11 bivših reprezentativaca, a njihovi prognozerski protivnici bit će 11 eksperata Germanije. Njihove listiće i ti ćeš moći odigrati OVDJE.

Kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozirat će dan ranije ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania će donirati 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

Navedeni iznos uvećava se na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Ovo je 11 parova bivših reprezentativaca i eksperata Germanije:

Prvi je na rasporedu dvoboj umirovljenog vratara Darija Krešića i novinara Alena Lesičkog, Germanijakovog reportera s Eura, koji nam svakodnevno donosi najvažnije novosti iz tabora Vatrenih. Krešić je branio za Hrvatsku na turniru u Republici Koreji u listopadu 2013., igrao je tada za Hrvatsku još i Arijan Ademi, izbornik je bio Igor Štimac, Vatreni su pobijedili 2-1 pogocima Domagoja Vide i - Nikole Kalinića, s kojim je u napadu igrao Eduardo.

Njihov zadatak bio je prognozirati utakmice koje su na rasporedu danas i sutra, odnosno prva dva dana natjecanja. Dvoboj koji otvara Euro bit će onaj između Njemačke i Škotske, a tu su obojica tipovala na pobjedu domaćina. Drugi par na meniju također je iz skupine A. Krešić na dvoboju Mađarske i Švicarske očekuje da neće pasti više od dva pogotka, dok Lesički vjeruje u raspoložen napad s obje strane, odnosno da će oba sastava zabiti barem jedan pogodak.

Potom su na red došla dva para iz skupine B. Krešić vjeruje u izabranike Zlatka Dalića te je tipovao na dvoznak u korist Vatrenih protiv Španjolske, dok je Lesički očito uvjeren da će Kramarić, Brozović, Modrić i Kovačić zabiti po jedan gol i time ostvariti njegovu prognozu o parnom broju golova.

Za kraj, ostala im je utakmica Italije i Albanije. Krešić je tipovao na 0-2 gola, što bi bilo u klasičnom talijanskom stilu s malo golvoa na utakmici. Lesički je, pak, prognozirao da će autsajder u našoj skupini na poluvrijeme otići bez rezultatskog minusa.

Ukupni tečajevi na njihovim listićima prilično su slični- 8.82 na listiću Darija Krešića, odnosno 9.61 kod Alena Lesičkog.

No to nije sve. Ekipe će dodatne iznose donacija prikupljati i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent bit će Germania pobjednik dana i time će za svoju momčad zaraditi iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušat će skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EuroforijaEuro humanitarachumanitarna akcijahumanitarni listićdonacijagermaniaGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti