Alen Lesički/Germanijak
Alen Lesički/Germanijak

Lovro Majer: “Albanci su gladni uspjeha i motivirani, to je najveća opasnost za nas”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 13:48

Hrvatski reprezentativac bio je jedan od rijetkih čiji se premijerni nastup protiv Španjolske može opisati u pozitivnim tonovima.

Dan prije polaska za Hamburg gdje ih u srijedu očekuje sudar s Albanijom, a uoči poslijepodnevnog treninga, dojmove o dosadašnjem dijelu Eura i utakmici sa Španjolskom s javnosti je podjelio Lovro Majer.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo o penalu protiv Španjolske.

"Ta situacija je završila. Izbornik je rekao što je trebao reći. Bruno uzeo, nije zabio nažalost. Svakom se dogodi. Ne treba o tome više pričati".

Imate li toliko iskustva s toliko Hrvata na jednom mjestu kao što je bilo u Berlinu i što im možete obećati.

"Lijepo je bilo. S moje strane, ovo je ostvarenje sna da igram pred toliko naših ljudi na tako velikom natjecanju. Naježio sam se na himni. Lijepo je i što možemo reći i obećati da ćemo dati sve od sebe, boriti se do kraja i probati napraviti no što svi želimo; pobijediti dvije utakmice i proći grupu".

Albanija je pred vratima.

"Napravili smo analizu Albanije, gledali protiv Italije. Jako dobra ekipa s puno pojedinaca ali izdvajam tu ekipu. Najveća moć je motiv i gladni su uspjeha. Bitna stavka u nogometu i neće biti lako. Dat ćemo sve od sebe i ako ćemo biti pravi možemo dobiti obje utakmice i vjerujem da će tako završiti".

Kakvo je stanje u svlačionici?

"S moje strane, nije se promijenilo puno toga. Bili smo tužni, ljuti i razočarani ali to je dio toga. Našli smo se milijun puta u tim situacijama. Ima i smijeha i svega. Fokus je na Albaniju, znamo što nam je činiti. Jedino pobjeda bez kalkulacija. I moramo dati sve da ostvarimo taj cilj".



Tagovi

Lovro MajerVatreniHNSEuro 2024Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti