Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 5-4: Nikola bolji od Nike, bivši Vatreni prešli u vodstvo!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 09:40

Preokret u Humanitarnoj EURO utakmici

Nakon zaostatka 0-2 i 2-4 momčad Classic Hrvatska povela je protiv Germanijaka 5-4 u humanitarnoj Euro utakmici u kojoj bivši hrvatski nogometni reprezentativci igraju protiv djelatnika Germanije te doniraju pogođene iznose humanitarnim udrugama.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U devetom kolu Nikola Jurčević je pobijedio svog skoro pa imenjaka Niku Rukavinu. Obojica su pogodili remije Slovačka – Ukrajina, a promašili pobjede Belgije i Portugala, tako da je prevagu donijela utakmica Češka – Turska. Jurčević je igrao x2 na što je tečaj bio 1,55, a Rukavina od nula do tri gola, na što je tečaj bio manji, 1,24, pa je tako ukupno pogođeni Jurin tečaj 3,255, a Nikin 2,604.

Germania će tako 325,5 eura donirati Udruzi za autizam – Zagreb, a 260,4 eura Društvu distrofičara - Pula.

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Osim navedenih pojedinačnih, igrači Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikupljaju i timski, po 500 eura za pobjednika pojedinog kola. Tako je Germanijak dosad skupio 2000 eura, a Classic Hrvatska nakon Jurčevićeva preokreta ima 2500 eura. Za Classic Hrvatsku ‘osvajači’ su, ponovimo, Jerkan, Vulić, Vranješ, Pokrivač i Jurčević, a za Germanijak Lesički, Sučić, Ničota i Dananić.

Na ovaj način momčadi pokušavaju skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako nakon 11 odigranih ‘dvoboja’ osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

No, najvažnije od svega je da su u Humanitarnoj EURO utakmici svi pobjednici, a svakako ne treba zaboraviti da listiće koje vidite u okršaju Classic Hrvatske i Germanijaka možete i vi odigrati OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



 


Tagovi

Euro humanitaracEuroforijahumanitarna akcijahumanitarni listićgermaniaGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski danGermania Sportdonacija

Ostale Vijesti