Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 2-2: Tko će kome ako ne svoj svome, Vulić izjednačio protiv Kuzme!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.06.24. | 09:35

Potvrdilo se da je 2-0 najopasniji rezultat

Humanitarna Euro utakmica trenutno je izjednačena. Nakon vodstva tima Germanijak dva razlike, momčad Classic Hrvatska je izjednačila na 2-2. Potvrdilo se, dakle, kako smo i najavili, sjetivši se pokojnog Ćire, “da je 2-0 najopasniji rezultat”. Izjednačenje su bivšim hrvatskim reprezentativcima donijeli Nikola Jerkan i Zoran Vulić, potonji protiv svog sugrađanina Dražena Kuzmanića, pa možemo reći da je bilo i po onoj “tko će kome ako ne svoj svome”!

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bivši igrač i trener Hajduka te hrvatski reprezentativac iz prve, povijesne utakmice protiv SAD-a Zoran Vulić promašio je kao i većina Hrvata samo jedan par: onaj Hrvatska - Albanija, na koji je kao j ‘cijela Lijepa naša’ odigrao ‘jedinicu’. Pogodio je Vulić pobjdu Njemačke nad Mađarskom hendikepom, oba daju gol na utakmici te skupine Škotska – Švicarska, ali i da Španjolska neće izgubiti od Italije, u drugoj utakmici 2. kola naše, skupine B. Kuzma je igrao riskantnije, da će na utakmici Nijemaca i Mađara pasti više od dva gola, da će Švicarci riješiti Škote te također da La Roja neće izgubti od Azzurra, ovo potonje bio jedini pogodak, no što je tu je.

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Kako je pogođeni tečaj Zorana Vulića 4,266, Germania će donirati po 426,6 eura Centru za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonači’ – Split. Dražen Kuzmanić je pogodio tečaj 1,31, dakle Germania će 131 euro uplatiti Centru za pružanje usluga u zajednici Zadar.

Osim navedenih pojedinačnih, igrači Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Trenutno prikupljeni iznos obaju momčadi je po 1000 eura, osvaja se po 500 za svakog pobjednika kola. Za Classic Hrvatsku ‘osvajači’ su, ponovimo, Jerkan i Vulić, a za Germanijak u prva dva kola Lesički i Sučić.

Na ovaj način momčadi pokušavaju skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako nakon 11 odigranih ‘dvoboja’ osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

No, najvažnije od svega je da su u Humanitarnoj EURO utakmici svi pobjednici, a svakako ne treba zaboraviti da listiće koje vidite u okršaju Classic Hrvatske i Germanijaka možete i vi odigrati OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


 


 


Tagovi

Euro humanitaracEuroforijahumanitarna akcijahumanitarni listićgermaniaGermania SportGermania Sport kladionicadonacijaZoran Vulić

Ostale Vijesti