Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 0-2: Sučiću gradski derbi protiv Peršona, nove dvije humanitarne udruge dobile donaciju

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 18.06.24. | 10:30

I druga runda Humanitarne Euro utakmice pripala novinaru Germanijaka

Druge četiri utakmice Europskog prvenstva nogometaša također su prošle više-manje bez iznenađenja, jer kad je izbornik Slovenije Matjaž Kek, nije baš senzacija da ostane neporažen protiv Danske. No, u drugoj rundi ‘Humanitarne EURO utakmice’ Germanije, u kojoj 11 bivših hrvatskih reprezentativaca daju prognoze na utamice Eura protiv 11 eksperata Germanijaka (njihove listiće možete odigrati OVDJE) ponovno je pobjeda pripala našem novinaru.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je to riječki okršaj. Naime, za Tim Classic igrao je bivši Vatreni, jednan od rijetkih koji je nastupao za Rijeku, Dinamo i Hajduk, čovjek koji je bio član udarnih 11 Hrvatske u prvoj službenoj utakmici naše reprezentacije kad je na stadionu u Maksimiru gostovao SAD, Saša Peršon, danas trener mlađih uzrasta u Orijentu, a suparnik iz Tima Germanijak bio mu je Ižak Ante Sučić, nekadašnji kadet Rijeke i junior Opatije, pa možemo reći da je gradski derbi Grada koji teče pripao – Rijeci!

Obojica su pogodili pobjede Engleske nad Srbijom i Francuske nad Austrijom (obje po 1-0), ali ključnima su se pokazale dvije nedjeljne utakmice. Peršon je smatrao da Poljska neće izgubiti od Nizozemske, a Sučić je imao osjećaj da će Nizozemska zabiti dva gola; da je završilo 2-2 dobili bi jedan i drugi, ovako je s pobjedom Nizozemaca 2-1 taj par otišao na Ižakovu stranu.

Međutim, Saša je bio uspješniji u drugoj utakmici tog dana, prognoziraoje da dvoznak na Dansku, a Ižak da će Kekova Slovenija držati ‘nulu’ na poluvremenu: obojica su, dakle, vjerovala u trofejnog Rijekina trenera na klupi Dežele, no kako su Danci poluvrijeme dobili 1-0, a Slovenci izjednačili pred kraj nadmetanja, ovaj par otišao je na stranu bivšeg Vatrenog.

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Kako je Peršonov pogođeni tečaj 2,63, Germania će donirati 263 eura Hrvatskom Crvenom križu – Društvu Crvenog križa Primorsko-goranske županije – Rijeka, a s obzirom da je Sučićev ukupni pogođeni tečaj 3,89, Germania će donirati 389 eura Društvu tjelesnih invalida Grada Rijeke – Rijeka.

No to nije sve. Ekipe Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikuplja i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent postaje Germania pobjednik dana i time za svoju momčad zarađuje iznos od 500 eura! A to je nakon Alen Lesičkog u prvoj rundi ovaj put postao Ižak Ante Sučić! Dakle, Classic Hrvatska – Germanijak 0-2, tisuću eura na strani Germanijakova tima.

Na taj način momčadi pokušavaju skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako nakon 11 odigranih ‘dvoboja’ osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitarachumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićEuroforijagermaniaGermania SportGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti