Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Nikolić: „Opet tijesno, nismo u dobroj situaciji“, Pavlović: „Kažnjeni smo za agresivnost u obrani“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 15:59

Iduće kolo elitnog europskog klupskog natjecanja na rasporedu je već idućeg tjedna kada Zagrebaši gostuju u Njemačkoj kod prošlogodišnjih polufinalista Magdeburga

U susretu šestog kola rukometne EHF Lige prvaka, rukometaši Zagreba su u srijedu navečer gostovali kod francuskog Nantesa. Unatoč kvalitetnom izdanju protiv, na ulasku u ovo kolo, drugoplasirane momčadi skupine, Zagreb je na kraju tijesno poražen 32-29. Goste je do pobjede predvodio Julien Bos sa sedam pogodaka iz isto toliko pokušaja, dok je isto toliko puta za Zagreb precizan bio Ivano Pavlović.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Nismo u lakoj situaciji, imamo dosta ozlijeđenih igrača, međutim ovi koji su bili tu su stvarno dali sve od sebe. Nije lako, ponovno tijesan poraz ali moramo se s tim pomiriti i ići dalje. Ostali smo nažalost i ovako kratki bez Zvonimira Srne koji je dobio crveni karton a izrazito je važan za nas i to su sve detalji koji su presudili današnju utakmicu", rekao je nakon utakmice Andrija Nikolić.

"Pristup je od prve minute bio pravi, ušli smo u susret kako treba, i to je razlog zašto smo do samog kraja imali aktivan rezultat. Radili smo greške u obrani, bili smo kažnjeni za agresivnost u obrani, i na kraju nažalost eto poraz. Što se mene osobno tiče, zadovoljan sam nastupom i time što sam opravdao minutažu koju mi je trener danas dao", kazao je Ivano Pavlović.

Lavovi su ponovno u akciji već za dva dana kada, u sklopu novog kola Premijer lige gostuju u Slavoniji kod Osijeka. Iduće kolo elitnog europskog klupskog natjecanja na rasporedu je već idućeg tjedna kada Zagrebaši gostuju u Njemačkoj kod prošlogodišnjih polufinalista Magdeburga.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebNantesRukometna Liga prvakaIvano Pavlović

Ostale Vijesti