Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Nikolić: “Napad je bio veći problem od obrane, promašili smo zicere, a primali lake golove”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.10.24. | 21:02

Treneri su iznijeli svoja razmišljanja nakon utakmice

U prvom susretu 4. kola B skupine rukometne Lige prvaka Zagreb je u Areni izgubio od Pick Szegeda sa 30-35 (12-19) upisavši i treći poraz u skupini, dok je mađarski sastav upisao treću pobjedu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski rukometni prvak upisao je i treći poraz u skupini Lige prvaka pritom prvi domaći. Nakon četiri kola na Zagrebovom kontu tako je ostala samo pobjeda protiv Aalborga. S druge strane mađarski sastav je ostvario treću pobjedu uz jedan poraz.

"Ako se želite 'tuči' s velikim dečkima, onda morate slaviti i u gostima. Zadovoljan sam što su moji igrači ostali mirni i u nastavku, iako je Zagreb smanjio našu prednost", rekao je trener pobjedničke momčadi Michael Apelgren nakon utakmice, no jasno, njegov kolega Andrija Nikolić na drugoj strani nije bio toliko zadovoljan.

"Zaslužena pobjeda Szegeda. Bili su bolji. Normalno da se nakon poraza javlja sto pitanja, treba to malo dublje analizirati, ali na 11-8 time-out umjesto da se vratimo, oni odu na 6,7,8 razlike... U drugom dijelu se vratimo na minus tri, ali nismo imali to nešto da se vratimo u potpunosti", rekao je Nikolić i dodao:

"Nismo mi htjeli iznenaditi, mi igramo 5-1 već dugo. Igrali smo to i protiv Aalborga. Gledamo kako lakše možemo složiti obranu, s manje rotacija. Nažalost, nisu svi odgovorili zadatku, ali sigurno će taj rad doći na naplatu i da će oni pokazati da su oni ti. Mislim da je obrana bila dobra, bilo je greškaka, slažem se, ali smo u napadu dozvoljavali da primamo lake golove, to je bio puno veći problem. Promašili smo puno zicera."

"Nemamo vremena za kukanje. Moramo se resetirati, ovo analizirati i okrenuti se utakmici s Barcom", rekao je Ante Grbavac.

Nažalost, Zagreb u ovom susretu nije funkcionirao niti u jednom niti u drugom smjeru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andrija NikolićRK ZagrebRukometna Liga prvakaPick Szeged

Ostale Vijesti