Pixsell
Pixsell

Nikolić najavio Aalborg pa se našalio: "Možda bismo napunili Arenu da dođe Prijovićka, ali i ovako se nadamo popunjenoj Areni"

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 10.10.23. | 12:01

Trener Zagreba bio je dobro raspoložen, a prokomentirao je i dolazak novog trenera na klupu hrvatskog prvaka

U Trofejnoj sobi sportske dvorane Trešnjevka, Zagrebaši su najavili utakmicu 4. kola Machineseeker EHF Lige prvaka u kojoj će hrvatski rukometni prvaci ugostiti aktualne viceprvake Danske – Aalborg Handbold u četvrtak 12. listopada u 18.45 sati u Areni.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su bili Andrija Nikolić, kao i igrači Matej Mandić i Filip Glavaš.

"Možemo očekivati jednu odičnu momčad, možda trenutno i najbolju u našoj skupini. Imaju puno reprezentativaca, Hansen, pivotmen, desni bek. Jedan skandinavski stil s puno trke. Bit će zadatak opet na vraćanju što smo odlično radili u poslojednjoj utakmici, a pokušat ćemo postići i koji laki gol", rekao je trener u uvodu i dodao razlog njihovog dobrog otvaranja Lige prvaka:

"Razlika je bio Landin. To se vidjelo na rezultatu. Ne smijemo ga razbraniti."

Koji je recept za pobjedu?

"Trebali bismo imati malo bolje trčanje prema naprijed jer oni stlano mijenjaju Hansena i po dijagonali i kad je na bližoj strani. Oni su organizirana momčad, oni to rade perfektno. Ali mi smo izgledali dobro protiv Kolstada, vjerujem da ćemo sada biti i bolji."

"Mora se poklopiti puno stvari za takav rezultat, ali sigurno da je njihova skraćena klupa nama plus. Sigurno na Vlahu neće biti lako izdržati, a mi možemo probati nametnuti ritam s naših 16 igrača. Moramo to probati iskoristiti."

Kratko je prokomentirao kako je spreman i opet postati pomoćnik, odnosno suradnik novom treneru.

"Gospodin Šoštarić je bio tu s nama prošli tjedan, vjerujem da neće biti problema. Vidim se tu u Zagrebu, to nije upit."

"Možda bi bilo dobro da Aleksandra Prijović dođe na utakmicu pa da napunimo Arenu, haha. Možda nije bilo puno za prošle utakmice, ali nadamo se da će biti malo više protiv Aalborga."

Matej Mandić je bio u najboljoj sedmorci Lige prvaka u prošlom kolu.

"Trener je dobro najavio. Prepuna je to momčad zvijezda, pripremamo se da što spremnije dočekamo utakmicu, sigurno da smo svi raspoloženiji, radimo puno i nadamo se da ćemo to prenijeti na utakmicu."

"Dat ću sve od sebe da pomognem ekipi. Hansen možda nije iz igre kao prije, ali sigurno da ima sjajne penale."

Filip Glavaš se vraća nakon ozljede, a o protivniku kaže:

"Ozbiljna momčad, jako puno trke, jedan na jedan, predvode ih Landin i Hansen. Trebamo se fokusirati na nas, ponoviti zadnju utakmicu, pokušati ostvariti dva boda i napuniti Arenu. Mislim da će biti dosta trke, zdravlje je dobro, ide na bolje ta noga, tako da sam ja spreman."

Zadovoljni su promjenom u Zagrebu.

"Mislim da rastemo iz utakmice u utkamicu s trenerom Andrijom. Već protiv Osijeka smo pokušali napraviti neke stvari koje mislimo napraviti i protiv Aalborga, mislim da smo dobri. Sigurno da bismo htjeli postići lake golove, mislim da neke smjernice imamo i da trebamo gajiti prema tome."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti