Pixsell
Pixsell

Nexe sjajnom partijom u Düsseldorfu protiv Motora stigao nadomak četvrtfinala Europske lige!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.03.23. | 21:25

U prvom su poluvremenu primili tek osam pogodaka, a Kuzmanović je osim 10 obrana upisao jedan pogodak i jednu asistenciju.

Rukometaši Nexea svladali su u Düsseldorfu ukrajinski Motor rezultatom 27:23 čime su došli nadomak plasmana u četvrtfinale Europske lige. Prvi topnik Našičana bio je Vejin sa sedam pogodaka, dva gola manje postigli su Bakić i Mileta, a svakako valja pohvaliti i Dominika Kuzmanovića koji je osim 10 obrana upisao jedan pogodak i jednu asistenciju na današnjoj utakmici.

Najveću prednost na utakmici Našičani su ostvarili u 26.minuti kad je Bakić zabio za 13:6, ali je do kraja poluvremena ‘domaći’ sastav postigao dva pogotka pa je tako prednost Nexea bila +5. U nastavku je Nexe nastavio biti dominantan takmac, veći dio utakmice su imali prednost +5 ili +6, da bi onda od 57. do 59. minute rukometaši Motora postigli tri pogotka zbog čega je na kraju prednost Nexea bila ‘tek’ +4.

Našičani su ostvarili iznimno važnu pobjedu nakon dva vezana poraza od Eurofarma (Seha liga) i PPD-a Zagreb (Premijer liga), a ovom pobjedom napravili su veliki korak prema prolasku u četvrtfinale Europske lige.

Uzvratna utakmica igra se za sedam dana (25. ožujka) u Našicama s početkom u 18.45 sati. (rv)



Tagovi

RK NexeEuropska liga

Ostale Vijesti