REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Don Carlo 'poklopio' Bavarce: „Žale se na zaleđe? U redu, evo mi se žalimo na nepriznati pogodak Nacha!“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 09:04

Tko gubi, ima pravo da se ljuti...

Don Carlo nije tip s kojim ćete se zafrkavati. Ako, naravno, s njim niste na 'ti'. A takvih baš nema previše. Trener Real Madrida na glasu je kao 'miljenik sreće', ali bila to sreća ili ne, o čemu se svakako može diskutirati, valja reći kako je Talijan u svojem poslu – jedan od najvećih ikada. Pa kome pravo, kome krivo…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Polemiku oko zaleđa lako je objasniti. Možda i nije bilo zaleđe, ali sudac je svirao i mi smo stali sa igrom. Tako je kako je“, za početak je rekao trener Reala pa onda kratko odgovorio Bavarcima koji su se žalili na 'zaleđe' pred sam kraj utakmice…

„U Bayernu se žale zbog zaleđa? U redu, onda se mi žalimo zbog Nachovog pogotka. Smatramo da je Kimmich odglumio i prenaglasio kontakt“, kratko i jasno poručio je Don Carlo.

Budući da se u utorak u finale plasirala Borussia Dortmund, dan kasnije i Real Madrid, jasno je kako je ovakvim raspletom najsretniji – Jude Bellingham!

"Još kao dijete u Birminghamu maštao o sam o ovakvim noćima. Igrati na Wembleyju, protiv Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka, bit će to čudan osjećaj i mislim da još nisam svjestan toga. Zaista se radujem toj utakmici i atmosferi na stadionu. Mi smo zaslužili da prođemo u finale, oni isto, tako da se nadam da će utakmica biti sjajna", rekao je ponajbolji igrač na svijetu u ovom trenutku.



Tagovi

Carlo AncelottiReal MadridJude BellinghamLiga prvaka

Ostale Vijesti