Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Goluža oštar: "Primili smo previše golova, ljuti me da mlađi igrači ne cijene loptu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 12:59

Trener Zagrebaša jasno je rekao koji problemi ih muče, ali se nada da će uspjeti popraviti detalje do početka sezone

Nakon što su u četvrtak svladali austrijski Ferlach, rukometaši Zagreba u subotu će odmjeriti snage s makedonskim viceprvakom Alkaloidom. Dvoboj je na rasporedu u sportskoj dvorani srednje škole Jelkovec s početkom u 18.00 sati, a evo što o istome ima za kazati trener prve momčadi Slavko Goluža.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Da se prvo osvrnem na utakmicu u Austriji. Početak je bio dobar i s time možemo biti zadovoljni. Međutim, čim se ušlo u rotaciju pojedinci su napravili neprihvatljive pogreške. Ljuti me kada pojedini mlađi igrači ne cijene loptu, nego je tako olako prodaju. Na koncu smo se podigli u izvedbi i zasluženo slavili, ali takve kardinalne greške u napadu ne smijemo si dozvoljavati u Ligi prvaka. Činjenica je da nam nedostaje nekoliko stožernih igrača u ovome trenutku i da je put bio naporan te smo došli direktno iz busa na utakmicu, ali svejedno smatram da smo primili previše golova i na tome moramo poraditi. Previše smo padali u igri jedan na jedan, a sutra će nam u Zagreb doći puno jači frajeri i šta ćemo onda?", upitao se trener Goluža.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

"Što se subote tiče mogu kazati da nam dolazi jak protivnik. Pokazali su kvalitetu i lani kada su uzeli drugo mjesto u prvenstvu Makedonije, a za ovu su se sezonu pojačali s jednim izvanrednim vratarom koji je stigao iz Nantesa, lijevim krilom Bingom i još nekoliko kvalitetnih igrača. Gaje neki stil koji podsjeća na igru Magdeburga, okosnica su lijevi i srednji vanjski uz pomoć kružnog napadača. Izuzetno agresivno napadaju, ne daju obrani ni trenutka za predah. Puno trče, a to nama u ovom trenutku odgovara jer se i mi pripremamo na sezonu s puno trke. Mislim da nas čeka zanimljiva i kvalitetna utakmica", kazao je te zaključio:

"Nadam se da ćemo do početka sezone i utakmice s Moslavinom naći još jednu prijateljsku utakmicu za odraditi. Prevelika je ovo pauza između Alkaloida i starta natjecanja, ali ako i ne nađemo kvalitetnog protivnika organizirati ćemo utakmicu između sebe."



Tagovi

RK Zagreb

Ostale Vijesti