Kolektiff Images
Kolektiff Images

Germanijak doznaje: Martinović vjerojatno mora na operaciju!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.01.24. | 00:31

Muke po izborniku Perkovcu...

Nakon što smo remizirali s Austrijom nisu izgubljene nade za prolazak u drugi krug natjecanja, ali je izgleda, izgubljen naš desni vanjski Ivan Martinović. Bundesligaš, šuter, sjajn igrač.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nakon ozljede zadobivene na utakmici Hrvatske i Austrije, hrvatski reprezentativac Ivan Martinović obavio je prva snimanja u bolnici u Mannheimu, ali će stvarna težina njegove ozljede biti poznata tijekom ponedjeljka, nakon detaljnog snimanja u bolnici u Heidelbergu", javili su nakon utakmice iz Hrvatskog rukometnog saveza, ali prije nego li saznamo službene detalje, prema našim neslužbenim informacijama situacija nije dobra.

Naime, kako doznaje naša redakcija, Ivan će nažalost morati na operaciju ramena. Iskočilo je rame, koje su mu našifizioterapeuti vratili, ali je vjerojatno pukao ligament.

To bi značilo da Ivana nećemo imati više na ovome prvenstvu. Doduše, na njegovoj poziciji imamo Luku Lovru Klaricu, ali i Matea Maraša koji je ove prve dvije utakmice odgledao s klupe. Eventualno izbornik može pozvati Luku Stepančića, još jednog ljevaka, ali tek za drugi krug natjecanja. Kada do njega, nadamo se, dođemo.



Tagovi

Ivan Martinovićhrvatska rukometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometaše 2024.

Ostale Vijesti