RK Bjelin Spačva Vinkovci
RK Bjelin Spačva Vinkovci

FOTO Vinkovački rukometaši heroji dana: Razbili stakla kamiona da spase unesrećenog vozača

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.10.24. | 20:33

Pobjeda humanosti danas je najveća pobjeda u svijetu sporta

Utakmica između rukometaša Karlovca i Spačve iz Vinkovaca koja se danas trebala igrati, morala je biti odgođena iz nesvakidašnjeg razloga. Naime, vinkovački rukometaši postali su heroji dana kada su sport, svoju sigurnost i karijere stavili po strani i krenuli pomoći čovjeku u nevolji. Gosti nisu stigli na vrijeme na utakmicu zbog prometne nesreće na 118. kilometru autoceste A3 Bregana – Lipovac. 

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, na putu se pred njihovim očima, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj se kamion prevrnuo preko obje trake, a slavonski su rukometaši odmah istrčali, razbili stakla kamiona i spasili unesrećnog vozača.

"Nažalost, utakmica u Karlovcu danas neće biti odigrana. Zbog teške prometne nesreće koju smo i sami za dlaku izbjegli nismo na vrijeme uspjeli doći do Karlovca.

Na otprilike pola puta do Karlovca svjedočili smo prevrnuću kamiona direktno ispred nas. Odmah po nesreći naši dečki su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspjeli probiti staklo te ga izvući iz kamiona pri čemu su i sami dobili ozljede na ruci od krhotina stakla. Uz to smo vozaču pružili i prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo uspjeli na vrijeme doći.", napisali su iz kluba na svojim društvenim mrežama i priložili fotografiju.

Momčad iz Vinkovaca stigla je u Karlovac oko 18 sati, ali više se nije moglo organizirati susret. Utakmica će biti odigrana u srijedu, 30. listopada s početkom u 19 sati. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Karlovacnesreća

Ostale Vijesti