Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Obrvanove Koprivničanke ispustile prednost u zadnjoj minuti protiv Dankinja

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.10.24. | 19:05

Na vrhu skupine je Metz s devet bodova

Rukometašice Podravke Vegete u susretu su 6. kola skupine A Lige prvakinja na svom terenu odigrale 27-27 (18-14) s danskim Nykobingom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Matea Pletikosić sa šest te Klara Birtić i Nikolina Kragulj sa po pet golova bile su najefikasnije kod Podravke, dok je Sofie Bardrum zabila devet pogodaka za Nykobing uključujući i sedmerac na samom isteku vremena.

Koprivničanke su vodile čitavim tijekom susreta, u nekoliko su navrata imale i šest pogodaka prednosti, a u zadnju su minutu dvoboja ušle s vodstvom 27-25 uz napad. No, što zbog vlastite nespretnosti, a što i zbog čudnih sudačkih procjena na kraju su ostale bez zaslužene pobjede. Nizozemski suci Weijmans i Wolbertus vrlo su brzo označili pasivni napad Podravke što je za posljedicu imalo pogrešno dodavanje i gol iz protunapada za 27-26, a nakon što su domaće krenule s centra opet je označen pasivni napad nakon samo 10-ak sekundi. Lopta je ostala u rukama Pandže, koja ju je spustila na tlo u trenutku kada je isticalo vrijeme, a suci su nakon pregleda snimke procijenili kako je tim potezom odugovlačila te joj dali crveni karton i dosudili sedmerac za gošće iz kojega su one stigle do boda.

Nakon šest kola Podravka je sedma na ljestvici s tri boda, dok je Nykobing zadnji s jednim. Na vrhu skupine je Metz s devet bodova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Podravka Vegeta

Ostale Vijesti