Jozo Cabraja / Kolektiff images
Jozo Cabraja / Kolektiff images

Čupić na kraju sezone ipak završava karijeru, ali novi posao već čeka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.05.24. | 17:41

Kako za sada stvari stoje, Ivana više nećemo gledati na terenu, ali niti daleko od njega

Iako mu je 38 godina, Ivana Čupića i dalje rado gledamo na rukometnim terenima. Još otkako su većinom bili od parketa pa sve do današnjih s modernijim podlogama, Čupić je oduševljavao svojom srčanošću i kvalitetom na terenu. No, kako je i prije najavljivano, uskoro ga više nećemo gledati u toj ulozi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, sve je izvijesnije da će popularni Čupko preuzeti trenersku palicu. Doduše, za prvu ruku pomoćnika trenera Andrije Nikolića, a potom jednog dana vjerojatno i onog glavnog. Trenersku će karijeru započeti ondje gdje ju i završava, u hrvatskom prvaku, RK Zagrebu.

Od rodnog Metkovića, preko Medveščaka, Gorenja, Rhein Neckar Lowena, Kielcea, Vardara i na kraju Zagreba, do toga da je s Hrvatskom osvojio čak sedam medalja s velikih natjecanja. Bogata karijera Ivana Čupića sada će imati novo poglavlje.

Neće to biti jedine promjene u Zagrebu. Za aktualnog i jedinog hrvatskog prvaka potpisali su mladi vratar Toni Matošević i ponajbolji pivot Paket24 Premijer lige Roko Trivković. Što se tiče odlazaka vratar Aljaž Panjtar napustit će redove Zagreba, kao i kružni napadač Matic Suholežnik, desni vanjski Cuni Morales, lijevi vanjski Edin Klis. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebIvan Čupić

Ostale Vijesti