Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

VIDEO Čupić i Gojun 'doktorirali' i padel: “Pa ne može 6-0, 6-0, 6-0 biti slučajno!“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 17:12

Iskazali su se i ostali Zagrebaši

Jakov Gojun i Ivan Čupić te Zlatko Horvat i Patryk Walczak bili su samo neki od rukometnih parova koji su danas okušali svoju sreću i/li znanje i spretnost u potpuno drugom sportu - padelu. RK Zagreb organizirao je teambuilding u Casa de Padel u Sesvetama, a hrvatski prvaci koji su ostali u Zagrebu i nisu imali obaveza sa svojim reprezentacijama stigli su pokazati što znaju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najbolje je prošao par Čupić-Gojun koji je, priča nam popularni Čupko, slavio s nevjerojatnih 6-0, 6-0, 6-0.


"Pustili? Pih, i da hoćeš pustiti ne možeš baš toliko", govorio je s osmijehom, ponosno, nakon pobjede Ivan Čupić kojega su za vrijeme dvoboja vjerojatno čuli svi Sesvećani koliko je vikao u žaru borbe.

Jakov Gojun promijenio je nekoliko partnera u današnjim mečevima, ali čini se da mu je Čupić najbolje legao, iako se i Timur Dibirov pokazao sjajnim. No, Horvat i poljski 'Zagrepčanin' ipak nisu imali toliko sreće protiv Panjtara i Klisa. Izgubili su, iako se u nekim trenucima činilo da je Zlaja Horvat u jačoj formi nego li što je bio prije nekoliko godina. Kao da ne stari...

Luka Stanzl/PIXSELLLuka Stanzl/PIXSELL


No, pokazali su su svi Zagrebovi 'starci' mladim dečkima što znači borba i van rukometnih terena, iako je Čupko sav sretan nakon pobjede uspio povući i paralelu između padela i rukometa: sprintevi, eksplozivnost, bočne kretnje... Eto, možda ćemo ga nakon rukometne karijere viđati na terenima za padel. I sam je konstatirao da ga zna igrati:

Luka Stanzl/PIXSELLLuka Stanzl/PIXSELL


"Možda rukomet ne znam, ali za padel sam doktor. Pa 6-0 tri puta, ne može to slučajno!", našalio se u dobrom sportskom duhu naš iskusni rukometaš.

Luka Stanzl/PIXSELLLuka Stanzl/PIXSELL

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan ČupićJakov GojunRK Zagreb

Ostale Vijesti