REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

VIDEO Đoković je opet onaj stari: Deklasirao Čeha u prvom kolu Wimbledona

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 18:40

Manje od dva sata bilo je dovoljno drugom nositelju i sedmerostrukom pobjedniku Wimbledona za slavlje protiv 123. tenisača na svijetu i igrača koji je prošao kvalifikacije na londonskoj travi

Srpski tenisač Novak Đoković na dojmljiv se način vratio tenisu nakon ozljede desnog koljena u Roland Garrosa, u prvom kolu Wimbledona pobijedio je češkog igrača Vita Koprivu sa 6-1, 6-2, 6-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Manje od dva sata bilo je dovoljno drugom nositelju i sedmerostrukom pobjedniku Wimbledona za slavlje protiv 123. tenisača na svijetu i igrača koji je prošao kvalifikacije na londonskoj travi.

U svakom pogledu je 37-godišnji Đoković dominirao tijekom meča, a pogotovo na svoj početni udarac. U prvom setu je izgubio jedan jedini poen na servis, a u drugom setu tri. Nešto jači otpor Kopriva je ponudio tijekom trećeg seta, ali i to je bilo premalo da ugrozi Đokovića i osvoji više od dva gema. Đoković će u drugom kolu igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Španjolac Moro Canas i Britanac Fearnley.

Vrlo jednostavan start u Wimbledonu je imao i četvrti nositelj, Nijemac Alexander Zverev, koji je svladao Španjolca Roberta Carballesa Baenu sa 6-2, 6-4, 6-2, dok su tri tie-breaka viđena u australskom dvoboju Alexa De Minaura i Jamesa Duckwortha. Sva tri je dobio De Minaur koji je slavio 7-6(1), 7-6(3), 7-6(4).

U prvom kolu je ispao 20. nositelj Amerikanac Sebastian Korda, u dvoboju s čak četiri tie-breaka. Francuz Giovanni Mpetshi Perricard je bio bolji sa 7-6(5), 6-7(4), 7-6(6), 6-7(4), 6-3.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Novak ĐokovićWimbledongrand slam

Ostale Vijesti