REUTERS/Stephanie Lecocq
REUTERS/Stephanie Lecocq

Pavić i Arevalo u četvrtfinalu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.07.24. | 13:54

Hrvat i Čileanac će u četvrtfinalu igrati protiv Finca Harrija Heliovaare i Britanca Henryja Pattena

Hrvatski tenisa Mate Pavić sa Salvadorcem Marcelom Arevalom plasirao se u četvrtfinale muških parova u Wimbledonu, oni su u susretu 3. kola svladali Francuze Sadija Doubiju i Fabiena Reboula sa 6-4, 7-6 (1).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pobjednici Roland Garrosa otprije mjesec dana, Pavić i Arevalo dominirali su na svom početnom udarcu tijekom čitavog susreta, suparnicima nisu dopustili niti jednu "break-loptu", dok su oni realizirali jednu od ukupno šest prilika za oduzimanje servisa što govori kako su mogli i lakše do pobjede.

Jedini "break" Pavić i Arevalo su ostvarili kod rezultata 2-2 u prvom setu, a to im je bilo i dovoljno za osvajanje te dionice igre. Kod 5-3 imali su još dvije "break-lopte", koje su ujedno bile i set-lopte, a njihovo neiskorištavanje ih u konačnici nije koštalo.

U drugom setu su Pavić i Arevalo jedine dvije "break-lopte" imali kod rezultata 3-3, ali u oba ta slučaja Arevalo je poslao retern u aut. No, u "tie-breaku" su Hrvat i Salvadorac dominirali od prvog poena, poveli su sa 4-0 i mirno riješili odlučujuću igru u svoju korist sa 7-1.

Pavić i Arevalo će u četvrtfinalu igrati protiv Finca Harrija Heliovaare i Britanca Henryja Pattena koji su sa 7-6 (1), 6-1 nadigrali Brazilce Marcela Mela i Rafaela Matosa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

Mate PavićMarcelo Arevalotenis paroviWimbledongrand slam

Ostale Vijesti