Marko Prpić/Pixsell
Marko Prpić/Pixsell

Zekić: „Daj Bože da trajemo u Europi, ali ne smijemo patiti ni u jednom trenutku u ligi i onome što slijedi iza“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 20:10

Osječki strateg službeno je predstavljen kao glavni trener Sarajeva.

Hrvatski nogometni stručnjak Zoran Zekić u ponedjeljak je službeno predstavljen kao trener Sarajeva, člana Premijer lige Bosne i Hercegovine na klupi kojega je naslijedio slovenskog stručnjaka Simona Rožmana.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvoj izjavi za medije Zekić je istaknuo kako nema puno vremena za pripreme s momčadi jer će već za tri tjedna nastupiti u pretkolu Konferencijske lige.

"Krenut ćemo s intenzivnim radom i pokazati igračima na koji način ćemo igrati. Sve ovisi o imenu protivnika, tri tjedna do Europe su jako malo. Moramo pronaći način kako se postaviti za Europu", rekao je donedavni trener Osijeka Zekić.

Dodao je kako će najvažnije biti uklopiti natjecanje u Europi s programom priprema.

"Daj Bože da trajemo u Europi, ali ne smijemo patiti ni u jednom trenutku u ligi i onome što slijedi iza Europe", rekao je novi trener Sarajeva.

Uoči dolaska u BiH Zekić je razgovarao s bivšim trenerima Zrinjskog Krunoslavom Rendulićem i Sergejem Jakirovićem kako bi se upoznao s Premijer ligom Bosne i Hercegovine.

Osim Osijeka, kojega je vodio prošle sezone u HNL-u, Zekić je u karijeri još trenirao albanski Partizani, Slaven Belupo, mađarski Diósgyor i moldavski Šerif. 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

Zoran ZekićFK SarajevoSarajevoBiH Premijer liga

Ostale Vijesti