Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Predsjednik Sarajeva poručio Zekiću: “Očekujemo borbu za domaće naslove”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.06.24. | 16:05

Teška su vremena u Sarajevu, a za spas su doveli osječkog stratega

Točno u ponoć Sarajevo je na svojim mrežama potvrdilo Zorana Zekića kao svoga novog trenera, ujedno nasljednika slovenskog stručnjaka Simona Rožmana. U klub dolazi zajedno sa svojim članovima stručnog stožera, a iz glavnog grada BiH naglašavaju da popularni Zeka dobro poznaje očekivanja kluba.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

O njima je danas progovorio i predsjednik kluba, Ismir Mirvić. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani navijači Sarajeva,

Ne mogu opisati koliko sam puta u zadnjih nekoliko tjedana htio javno obznaniti mnoge stvari koje su vas s pravom zanimale, a još više odgovoriti na brojne neistine koje su iznesene.

Međutim, morao sam biti strpljiv. Puno toga što radimo na jačanju kluba moglo je biti ugroženo da sam postupio drugačije. Sada, kada smo neke procese uspjeli privesti kraju, vrijeme je da se prije svega zahvalimo svima vama na strpljenju, ali najviše na ljubavi, podršci i odanosti koju pružate i pokazujete prema Sarajevu.

Vode me iste emocije.

Ljubav prema našem klubu i želja za zajedničkim uspjehom bili su i ostali moji ključni motivi za sve što radim u Sarajevu. Također sam svjestan da je u proteklom razdoblju bilo određenih propusta i grešaka. Neke sam i sam napravio. Ali ono što je bitno jeste da smo svi mi u Sarajevu nepokolebljivi u realizaciji naših srednjoročnih i dugoročnih planova i, što je najvažnije, sposobni smo prepoznati i prebroditi poteškoće, kao i priznati i ispraviti greške koje se događaju u postupku.

Sve odluke koje smo donosili proteklih dana bile su u najboljem interesu kluba. Svjesni smo da će sljedeća sezona biti iznimno zahtjevna i zato smo dobro i puno razmišljali prije odluka koje smo donijeli.

Od novog trenera i cijele momčadi očekujemo prije svega borbu za naslove u domaćim natjecanjima. To je cilj za sljedeću i svaku sljedeću sezonu. Čvrsto smo odlučili završiti rekonstrukciju svih sportskih i ostalih odjela u klubu, te osigurati sposobne ljude na svim pozicijama. Od svih koji rade u Klubu očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost i entuzijazam te potpuni angažman. Također želim da znate da su vlasnici kluba čvrsto opredijeljeni za nova ulaganja u razvoj sporta i infrastrukturu. Ti su projekti već definirani i krećemo u njihovu realizaciju.

Učinit ćemo sve što je u našoj moći da navijači FK Sarajevo budu ponosni na svoj klub i da svoje pozitivne emocije prema klubu prenesu na svoje obitelji u svakodnevnom životu. Naše Sarajevo treba biti izvor radosti za sve koji ga vole. Moja vizija nije samo uspješan klub, moja vizija je FK Sarajevo kao jedna velika porodica svih svojih navijača.

Dakle, idemo zajedno, kao i dosad. Najbolje vrijeme tek dolazi.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

FK SarajevoSarajevoZoran Zekić

Ostale Vijesti