REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Zahuktava se utrka: Nakon Barce i Man City poslao ponudu, ali Leipzig glumi nedostižne?!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.07.24. | 10:51

Momčad iz Leipziga još uvijek se nada iznosu od oko 60 milijuna eura za prodaju 26-godišnjaka

Nakon što je prošli tjedan istekla izlazna klauzula u ugovoru Danija Olma, osim Barcelone, prema stranim medijskim napisima, Manchester City je također dao početnu ponudu RB Leipzigu za nekadašnjeg Dinamovca. Međutim, zahtjevi Leipziga još nisu ispunjeni.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad iz Leipziga još uvijek se nada iznosu od oko 60 milijuna eura za prodaju 26-godišnjaka, a priča se da je Barcelona ponudila približno 40 milijuna eura plus dodatna plaćanja, što bi ukupno stiglo do 60 milijuna, ali to nije zadovoljilo želje njemačkog kluba koji bi htio dobiti isplatu u jednom plaćanju. Leipzig je u odličnoj poziciji u pregovorima zahvaljujući tome što je do kraja njegovog ugovora ostalo još tri godine, a i sam Olmo ne odaje želju da žurno pobjegne iz Njemačke.

"Dok su se dvije prethodno spomenute momčadi tijekom proteklih dana obratile njemačkom klubu i igraču, možemo potvrditi da je Manchester City pokazao konkretan interes formuliravši svoju ponudu za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama koji se čini, sa svoje strane, dajte prednost Barceloni", piše Foot Mercato, a na potonje se naslanjaju i novi izvještaji Mundo Deportiva koji tvrdi da su se Olmo i Barca već dogovorili oko uvjeta igrača.


Cityjev insajder Dean Jones ne smatra da je City već poslao ponudu.

"Neću ići tako daleko da kažem da je vjerojatno da će se Dani Olmo pridružiti Man Cityju, ali neću reći ni da je to nemoguće", kaže Jones, a s njim se slaže i novinar Florian Plettenberg koji je na svom X profilu također ustvario da, prema njegovim informacijama, ponuda još nije poslana, no Građani pažljivo prate Olmovu situaciju.

Građani su i ranije bili uvelike povezani sa španjolskim veznjakom, posebno dok su kružile glasine da bi Kevin De Bruyne mogao otići ovog ljeta, no nisu u toj utrci sami. Osim njih, tu je najglasnija Barca, ali uz nju i Liverpool, Bayern i drugi velikani, no najbliži ciljnoj liniji zasigurno su Građani i Katalonci. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dani OlmoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Manchester CityBarcelonaPremier liga

Ostale Vijesti