REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Vrhuška kluba hvali Kompanyja: „Nismo zabrinuti zbog Barçe, igramo nogomet koji donosi pobjede“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 13:39

Barcelona će biti prvi pravi europski ispit za Kompanyja

Devet utakmica u mandatu trenera Bayerna odradio je Vincent Kompany i već pokupio simpatije navijača i vrhuške kluba. Jasno je zbog čega su Bavarci oduševljeni novim trenerom: zabilježio je skor os šest pobjeda, dva remija i jednog poraza, a pritom zabija 3,67 pogodaka po utakmici.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Doduše, nije baš da su se Bavarci u tom periodu susretali s 'kapitalcima': izuzev visokih, 9-2 pobjeda nad Dinamom, 5-0 nad Werderom i 6-1 nad Kielom, Bayern je remizirao s Bayerom (1-1) i Eintrachtom (3-3) te izgubio od Aston Ville (0-1).

Barcelona će biti prvi pravi europski ispit za Kompanyja kojeg ovog dana naveliko i naširoko hvale njegovi poslodavci.

„Nevjerojatno smo sretni s našim trenerom. Svi, od Max Eberla do odbora, Ulija Hoeneßa, Karl-Heinz Rummeniggea, jer gledamo nevjerojatno atraktivan nogomet. Ovakav Bayern nismo gledali godinama“, izjavio je predsjednik kluba Herbert Hainer.

„Na treningu vlada sjajno ozračje, igrači su sretni i zabavljaju se. Tako smo i zamišljali rad novog trenera, tako smo to htjeli“.

Nakon šest bundesligaških utakmica Bayern dijeli vrh tablice s RB Leipzigom, a sada im slijedi ogled s Barcelonom.

„Nisam zabrinut, jer igramo takav stil nogometa da ćemo pobjeđivati u takvim utakmicama. Mogli smo pobijediti i protiv Aston Ville i protiv Eintrachta", podvukao je Hainer.



Tagovi

Liga prvakaBayernBarcelonaVincent Kompany

Ostale Vijesti