REUTERS/Manon Cruz
REUTERS/Manon Cruz

Flick uoči Bayerna: „To nije okršaj Lewa vs Kane, o pobjedniku će odlučivati momčadi“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.10.24. | 13:07

U srijedu od 21 sat će se na Montjuïcu susresti Katalonci i Bavarci

Hansi Flick i Robert Lewandowski će u srijedu od 21 sat na Montjuïcu odmjeriti snage sa svojim nekadašnjim poslodavcima – minhenskim Bayernom. Dvojac će sigurno imati dodatni motiv u ovom okršaju, a sada ćemo u direktnom okršaju moći svjedočiti dvojici ponajboljih napadača posljednjih godina – Lewandowskom i Harryju Kaneu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako će Flick reći kako to okršaj Katalonaca i Bavaraca nije samo ogled Lewandowski vs Kane.

„Ovakve utakmice nisu nikada okršaj jednog igrača protiv drugog, ne radi se tu o individualnim ogledima, već o tome koja će momčad biti bolja u ovom trenutku. Da, Robert zabija pogotke, to je jako važno za nas, ali on je istovremeno povezan s igrom momčadi i to je način na koji ova momčad mora razmišljati i igrati“, ističe Flick koji smatra kako mu momčad još nije na željenom nivou.

„Mi moramo podići svoj nivo igre za ogled s Bayernom, neke stvari nam se ne smiju događati, poput pogotka koji smo primili protiv Seville“, ističe Flick.

Lewandowski (36) je ove sezone ovjerio 14 pogodaka u 12 nastupa u svim natjecanjima...

„On je apsolutni profesionalac, naporno radi na svom tijelu i to kakvo on sad ima tijelo i koliko je spreman nema veze s njegovim godinama“, zaključuje Flick.



Tagovi

Liga prvakaBarcelonaBayernHansi FlickVincent KompanyRobert Lewandowski

Ostale Vijesti