REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Vlahović: "Nemam probleme s izbornikom, za Srbiju ću i s jednom nogom igrati ako treba"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.11.22. | 16:13

Reprezentativac Srbije osvrnuo se na probleme koji su se spominjali u javnosti

Dušan Vlahović, jedna od najvećih zvijezda srpske reprezentacije, došao je na okupljanje ozlijeđen, ali je igrao protiv Bahreina, a ušao s klupe protiv Brazila, a onda nije dobio ni minutu prilike protiv Kameruna. Sve je to potaknulo nagađanja o lošem odnosu s izbornikom Stojkovićem, osobito nakon izjave Piksija da Dušan nije spreman i odgovorom napadača na društvenim mrežama da je „uvijek spreman“.

„Nije nastao nikakav problem između mene i izbornika. Spreman sam za Srbiju igrati i s jednom nogom. Ali, ako je u službi momčadi da ostanem cijeli susret na klupi ili da igram minutu, napravit ću sve maksimalno, nema problema. Sve smo napravili u dogovoru sa Misterom, pričali smo o tome pred svaku utakmicu. Nema nikakvih problema među nama“, rekao je Vlahović, prenosi Mozzartsport.

“Osjećam se dobro, puno bolje, spreman sam. Naravno da se nadam da ću igrati, ali na Misteru je da odluči. U prethodne dvije utakmice nisam igrao u dogovoru s njim, jer nisam bio spreman. Imao sam ozljedu tetive i aduktora, ozlijeđen sam došao na okupljanje. Sada se osjećam puno bolje i nadam se da ću moći pomoći u petak. Razgovarali smo prije i poslije utakmice s Kamerunom. Poznaje moje mogućnosti, osjećam se spremnim dati sve od sebe da prođem u drugi krug. Nadamo se najboljem rezultatu."

Cijela je situacija potaknula i mnoge priče o 'vannogometnim' aktivnostima u kojima su se na razne načine i s raznim suigračima povezivale supruge nekih srpskih reprezentativaca, ali Vlahović to nije htio komentirati.

“Mi ovdje igramo nogomet, došli smo na Svjetsko prvenstvo i najveća je čast predstavljati svoju zemlju na najvećem natjecanju. Ništa bolje od toga. Svi smo sanjali ovo kada smo počeli igrati nogomet. Prolazak u nokaut fazu značio bi cijeloj naciji, ne samo nama. Dat ćemo sve od sebe”.

Vlahović se osvrnuo i na kvalitete Švicarske.

“Na ovoj razini malo je reprezentacija i klubova koji imaju ozbiljne nedostatke. Pokazali su da su odlična ekipa, bili su na gotovo svim većim natjecanjima zadnjih godina. Imaju i oni mana, analizirat ćemo ih, vidjet ćemo gdje im možemo napraviti problem. Gledamo samo nas, da budemo pravi. Drago mi je da sve ovisi o nama. Mi Srbi volimo da igramo kada je najteže i tako će biti i u petak”.





Tagovi

srpska nogometna reprezentacijaDušan VlahovićKatar 2022

Ostale Vijesti