Pixsell
Pixsell

Olmo je odigrao svoje za Leipzig, a njegov odlazak će i Dinamu donijeti milijune eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 21:01

Gvardiol bi u ovim pregovorima mogao odigrati bitnu ulogu

Dani Olmo (26) preskočio je posljednju domaću utakmicu ove sezone zbog problema s mišićima, a mogao bi propustiti i posljednju utakmicu sezone koja je na rasporedu u Frankfurtu, budući da je u utorak trenirao tek individualno i to 30 minuta. Propusti li nekadašnji dinamovac tu utakmicu, njemačka javnost smatra - Olmo više nikada neće zaigrati za Leipzig.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, njegov odlazak nije nerealan. Dapače, još prošle sezone se klub dobro namučio da ga zadrži pokraj svih udvarača, osobito njegove Barcelone. Ipak, uspjeli su ga tada nagovoriti da potpiše produljenje do 2027. godine tako da bi izvjesni odlazak ovoga ljeta Leipzig naplatio fiksnih 60 milijuna eura. Iako je ponuda bilo i prošloga ljeta, sada ih je i više.

Među njima je i Olmova Barcelona za koju bi ova kupovina bila apsolutni podvig s obzirom na financijske akrobacije koje odrađuju posljednjih prijelaznih rokova. Prema pisanju svjetskih medija, Olmo je polaskan interesom, ali bi više volio Premier ligu i to ni manje ni više nego li povratak svome Jošku. Kako javlja Bild, Manchester City je navodno vrlo zainteresiran, ali Leipzig ni Olmo još nisu dobili nikakve konkretne signale. Bude li Olmo prodan i Dinamo će zaraditi i to 20 posto Leipzigove zarade, što bi moglo biti oko šest milijuna eura. Odradi li i Joško 'svoj dio posla' u ovim pregovorima, Modrima će njihov bivši tandem, ionako već obožavan, biti još draži i po tko zna koji put izmamiti osmijeh na lica u Maksimirskoj 128. (g)



Tagovi

GNK DinamoManchester CityDani OlmoJoško Gvardiol

Ostale Vijesti