Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Vidović: "Morate isprovocirati sreću, pogodili smo s izmjenama"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 18:24

Treneri Gorice i Slaven Belupa prilično realno su vidjeli međusobni sudar na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici.

Trener Gorice Rajko Vidović nije krio zadovoljstvo pobjedom nad Slaven Belupom a koju je osigurao Martin Šlogar u 94. minuti dvoboja a koji je ušao u igru neposredno prije akcije koja je donijela trijumf domaćinu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Teška utakmica za nas, zadnje dvije smo izgubili. Igrali smo protiv fantastičnog Slaven Belupa koji je pun samopouzdanja nakon Dinama. Ušli smo dobro, zabili gol. Opet ga lako primili. Ono što želim naglasiti jest čestitka momcima na drugom poluvremenu. Pokušali smo sve učiniti u dominaciji Slaven Belupa koji je bio bolji s nekoliko poluprilika. Pogodili smo s izmjenama i na koncu u 94. minuti zabili gol za tri boda. Još jednom čestitka momcima na hrabrosti i čestitka gostima jer smo pobijedili jako kvalitetnu momčad", rekao je trener Gorice koji je pogodio s izmjenom.

“Morate isprovocirati nešto. Znali smo u utakmicama u kojima smo primali lagane gole da ih poklanjamo. Danas smo zabili. Igrači su dali doprinos, neki se kasnije uključili s pripremama i zato kasnije mijenjamo”.

Sada slijedi Lokomotiva...

“Mi smo realno vezali utakmice s Osijekom i Dinamom, pa Rijekom i Hajdukom. To smo svi skupa imali alibi kad izgubiš. U ovim utakmicama koje slijede možemo biti ravnopravni i tražiti bodove. Neće biti lagano jer i oni očekuju da dobe nas. Bit će potrebno sreće kao i danas da dođemo do bodova", zaključio je Rajko Vidović.

Mario Kovačević nije krio razočarenje što je ostao bez bodova u sudačkoj nadoknadi.

“Nažalost izgubili smo utakmicu koju nismo smjeli izgubiti i nismo zaslužili ali to je nogomet. Mogu čestitati Gorici. Ušli su bolje, radili nam pritisak. Iako znali smo da su opasni iz prekida. Brzo smo se vratili, stiskali i tražili gol za pobjedu ali nismo uspjeli. I onda se dogodi taj gol... Događa se”, rekao je trener Slaven Belupa koji smatra kako trijumf nad Dinamom nije utjecao na njegove igrače.

“Trebali smo igrati u subotu, Nestorovski se u nedjelju ozlijedio. Imali smo problem u pripremi. Znali smo što nosi ova utakmica. Bili smo bolji drugo poluvrijeme, ali nismo zabili. I dogodilo nam se najgore što se može dogoditi. Glavu gore, imamo Rijeku”.

Martinović je ostavio dobar dojam.

“Znali smo da čeka svoju priliku i da je kvalitetan. Dao je gol, ali teško da može igrati cijelu utakmicu. Falio je Nestorovski. Ne tražim alibi, ali stvorili smo dovoljno prilika da zabijemo. I taj penal...”

Slijede Rijeka i Hajduk.

“Ma svaka je teška. Pokazali smo protiv Dinama da možemo doma svaku pobijediti i tako ćemo se spremati za Rijeku”.



Tagovi

HNLHNK GoricaSlaven BelupoMario KovačevićRajko Vidović

Ostale Vijesti