Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith

VIDEO Rooney dominira i s građom Djeda Božićnjaka: Golom iz slobodnjaka podjsetio na zlatne dane

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 12:41

Rooney je na utakmici legendi između Manchester Uniteda i Celtica odigranoj na Old Traffordu zabio jedan gol, a na kraju ju je nakon izvođenja jedanaesteraca dobio škotski klub s 5-4

Bivši engleski reprezentativac Wayne Rooney je na utakmici legendi Manchester Uniteda i Celtica otkrio kako je tijekom karijere htio igrati škotski klub.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rooney je na utakmici legendi između Manchester Uniteda i Celtica odigranoj na Old Traffordu zabio jedan gol, a na kraju ju je nakon izvođenja jedanaesteraca dobio škotski klub s 5-4. Golove pogledajte OVDJE.

Prije početka utakmice, Rooney je dobio vlastiti personalizirani Celticov dres te se našalio: "Nisam siguran hoće li mi to sada pristajati. Puno vam hvala na tome, cijenim to. Postavit ću ovo u svoju kuću." 

Rooney je već navikao na šale na svoj račun, zbija ih i sam, osobito sada kada je lako vidljivo da je doista nabacio koji kilogram viška. Na društvenim mrežama su ga ubrzo usporedili s Djedom Božićnjakom, a njemu to čini se ne smeta puno. Zašto i bi kada potezima na travnjaku i s 40 godina i sa 'škembom' podsjeti zašto će zauvijek biti jedan od najboljih nogometaša u povijesti. Osim što je odavno upisan zlatnim slovima u srca navijača Manchester Uniteda, Rooney nikada nije krio niti svoje simpatije prema Celticu.

"Celtic je uvijek bio momčad koju sam pratio i uvijek sam želio da pobijede. Nažalost, nisam dobio priliku, ali volio bih da sam u jednom trenutku igrao za Celtic. Nisam imao tu priliku, nije išlo. Mislim da su uvijek su bile posebne utakmice protiv Celtica", rekao je Rooney.

Nije prvi put da Rooney govori o svojoj ljubavi prema škotskom klubu, otkrivši da je "uvijek pratio Celtic" nakon što je kao kapetan vodio Englesku do pobjede nad Škotskom na Celtic Parku 2013. "Uvijek uživam dolaziti ovamo i bio sam u Celtic Park već nekoliko puta i uživao sam na stadionu pa je očito bilo još bolje što smo pobijedili", rekao je tada.

"Bilo je sjajno voditi dečke u takvoj utakmici i uvijek je sjajno biti kapetan momčadi u takvoj prilici na Celtic Parku. Bila je to sjajna utakmica igrati i sjajno pobijediti. Moja obitelj i ja uvijek smo pratili Celtic , ionako otkako sam bio dječak, pa sva moja djeca imaju dresove Celtica i uvijek pazim na rezultate."

U ovoj humanitarnoj utakmici prikupljeno je 1,2 milijuna eura za Zakladu Manchester Uniteda.



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina/g)


Tagovi

Wayne RooneyManchester UnitedCeltic

Ostale Vijesti