VIDEO Održan ždrijeb Germania kupa, krećemo u subotu u 15 sati

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.10.24. | 08:13

Prvi Germania kup 2024. igra se u petak i subotu u Agram centru u Zagrebu. Turnir se prenosi na programu SportKluba, program vodi Valentina Miletić, a za sve igrače i posjetitelje organizirana je bogata ugostiteljska ponuda i jednako bogati zabavni sadržaj.

U nedjelju popodne saznat ćemo osvajača Svjetskog prvenstva u futsalu i, s obzirom na to da je Hrvatska ispala, za nas bitnije – osvajača prvog izdanja Germania kupa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osam momčadi koje su se kroz ljetne mjesece borile na brojnim hrvatskim turnirima pod pokroviteljstvom Germanije, zaigrat će na 'završnom' turniru, Germania kupu koji se igra u subotu (grupna faza) i nedjelju (grupna faza i završnica). Sve utakmice Germania kupa moći ćete pratiti na programu SportKluba, na Sofascore aplikaciji te, dakako, na Germanijak.hr-u na kojem možete pročitati i pregled svih turnira održanih ovog ljeta.

Sve o sadržaju na samom Germania kupu pronađite OVDJE:

U prostorijama Germanije u Zagrebu u srijedu ujutro održan je ždrijeb prvog Germania kupa čiji ukupni nagradni fond iznosi 10 tisuća eura, a organizirane su i posebne nagrade za najbolje pojedince.

„Dobar dan i dobrodošli na izvlačenje skupina prvog malonogometnog turnira Germania kup 2024. Izvlačit ćemo momčadi nasumičnim redom, tako da ćemo prvo izvući poziciju A1, nakon toga poziciju B1, pa A2 i tako redom do popunjenja obje skupine“, rekla je direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo Ćerdić i na poziciju A1 izvukla Tupek Auto koji je na turnir pozvan s 'plaže', budući da je osječka momčad Vulkanizer Mario, sastavljena od igrača Futsal Osijeka i MNK Male Mljekare iz Valpova u zadnji tren morala odgoditi natjecanje.

Tupek Auto otvara turnir (subota, 15.00) sa zadarskim Stanovima, a u grupi A još su izvučeni MNK Sveti Josip Jako Sport iz Dugog Rata te zagrebačka Turbina.

U skupini B za prolaz u polufinale borit će se dvije jake zagrebačke momčadi Unijabeton i Keraterm, te istarski Domino Maling i sukošanska SC Torba Debeljak.

"Vidimo se u subotu i sretno svima", rekla je za kraj ždrijeba Batarilo Ćerdić.

Dvije najbolje momčadi svake skupine izborit će polufinale (A1 – B2 i B1-A2). Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u nedjelju (6. listopada) u 17.20, a finale i utakmica koja nosi 7 tisuća eura, u 18.10.

U četvrtak (3. listopada) najavit ćemo skupinu A, a u petak, (4. listopada) skupinu B.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024

Ostale Vijesti