Screenshot HNS DM
Screenshot HNS DM

VIDEO Neočekivani doček: Mourinho izgrlio Modrića, pozdravio se s Livakovićem i pričao s Dalićem

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 18:02

Hrvatsku sutra očekuje prijeteljska utakmica protiv Portugala.

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu (18.45) na Nacionalnom stadionu u Lisabonu igra posljednju provjeru pred početak Eura protiv reprezentacije Portugala koju mediji (i Germania) srstavaju u najuži krug favorita za naslov. Očekuje se da će Dalić i Roberto Martinez, Španjolac na klupi Europskog Selecaa, na teren poslati najjače raspoložive snage. Svakako će ciljati na pobjedu i dodatno podizanje samopouzdanja pred Europsko prvenstvo.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativci danas su stigli u Lisabon, a u hotelu su dobili jednog iznenađujućeg 'domaćina'. Vatrene je dočekao legendarni portugalski trener Jose Mourinho koji će od iduće sezone voditi turskog viceprvaka Fenerbahce.

Mourinho se pozdravio s hrvatskim reprezentativcima, Mateom Kovačićem, Marcelom Brozovićem, Dominikom Livakovićem (kojeg će trenirati u idućoj sezoni), a osim s Lukom Modrićem, kojeg je trenirao u Real Madridu (i zapravo doveo u Kraljevski klub), posebno srdačno pozdravio se s Domagojem Vidom.

Mourinho je potom uzeo malo vremena i porazgovarao sa Zlatkom Dalićem, a potom se sjeo na 'kavu' s Livakovićem, Modrićem i Marijom Mandžukićem.

Video možete pogledati OVDJE. (HNS Facebook) (N.R.)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaPortugalska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024Jose MourinhoZlatko DalićFenerbahçeDominik LivakovićLuka Modrić

Ostale Vijesti