REUTERS/Catherine Steenkeste
REUTERS/Catherine Steenkeste

VIDEO Nakon Lavica, pali i Lavovi: PSG-u Coupe de France, Mbappé se od Parižana oprostio trofejom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 23:02

Duje Ćaleta-Car odradio je svih 90 minuta u redovima poražene momčadi.

Nakon što su Lavice izgubile u finalu ženske Lige prvaka od Barcelone (0-2), poraz su upisali i nogometaši Lyona koji su u finalu Coupe de Francea ostali kratki u bitci protiv PSG-a. U oproštajnom ogledu Kyliana Mbappéa od najbogatije francuske momčadi PSG je slavio s 2-1 i tako došao do svojeg 15. Kupa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dembele je prvo u 22. poentirao za 1-0 nakon dodavanja Mendesa (pogodak pogledajte OVDJE, Arena Sport), da bi onda 12 minuta kasnije Ruiz (pogodak pogledajte OVDJE, Arena Sport) ponovno vratio osmjeh na lice Luisa Enriquea i PSG odveo do 2-0 vodstva. S tim se rezultatom otišlo na predah, a iako su i u nastavku Parižani bili bolji takmac, Lyon je nakon jednog od svojih rijetkih izlazaka na polovicu PSG-a, nakon kornera Cherkija, u 55.minuti preko O’Briana (pogodak pogledajte OVDJE, Arena Sport) stigao do smanjenja vodstva.

Imali su Parižani dobre prilike da se dodatno odvoje u 61. minuti preko Hakimija, odnosno pet minuta kasnije preko Dembelea, baš kao što je malo nedostajalo Lavovima da se u potpunosti vrate u igru kad je najbolju priliku Lyona nakon postignutog pogotka u 64. minuti zapucao Tagliafico.

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, a Kylian Mbappé od ‘svojeg’ se PSG-a u konačnici osvojio trofejom, iako ne i pogotkom. (G)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

LyonOlympique LyonPSGParis Saint-Germainfrancuski kup

Ostale Vijesti