Uli Deck/DPA
Uli Deck/DPA

VIDEO Mladi Vatreni hit je u Njemačkoj, stigao je do 10. pogotka uz pet asistencija

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.03.24. | 09:30

Fantastična izdanja napadača na posudbi iz Eintrachta

Mladi hrvatski napadač Igor Matanović nastavlja sa sjajnim igrama u 2. Bundesligi. U jučerašnjoj pobjedi njegovog Karlsruhera protiv Greuther Fürtha sudjelovao s dva gola. Prvi je zabio glavom u 42. minuti, a potom je bio precizan nakon solo prodora u 78.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Time je nastavio fantastičnu formu. Naime, u posljednjih deset utakmica je na učinku od osam pogodaka i četiri asistencije, a ukupno je u sezoni odigrao 22 utakmice, mreže protivnika zatresao je 10 puta, čemu je dodao i pet dodavanja za gol.

Golove Matanovića u jučerašnjem dvoboju pogledajte OVDJE (Sportklub)

Podsjetimo, Matanović je ugovorno vezan za Eintracht Frankfurt do ljeta 2026. godine, a prije nešto manje od dvije godine bio je velikiulog Hrvatskog nogometnog saveza. Iako je Matanović igrao za U17, U18 i U19 reprezentaciju Njemačke, HNS ga je, na čelu sa Stipom Pletikosom, uspio ‘vratiti’ pod hrvatsku zastavu budući da je svojevremeno bio član U14 reprezentacije Hrvatske. Za mlade Vatrene dosad je skupio dva nastupa, a iako se nije našao na popisu za prošlogodišnji Euro U21, da nije bilo njegovog pogotka u doigravanju protiv Danaca u 84.minuti, ne bi bilo ni plasmana Hrvatske na veliko natjecanje.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

2. BundesligaIgor Matanović

Ostale Vijesti