Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

VIDEO Livaković i Džeko izgubili u Francuskoj, Kotarski remizirao u Švedskoj

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.08.24. | 22:27

Odigrano je sedam prvih utakmica trećeg pretkola Lige prvaka.

Nakon što je u nama najzanimljivijoj utakmici Ludogorec u Bakuu svladao Qarabag s 2-1, i napravio veliki korak prema plasmanu u treče pretkolo u kojem pobjednika ovog dvoboja čeka Dinamo, odigrano je još šest utakmica trećeg pretkola kvalifikacija za LP.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U vrlo zanimljivom dvoboju, švedski Malmö i PAOK odigrali su 2-2. Šveđani su dvaput vodili (Jansson 28. i Nanasi 67.), a PAOk se dvaput vraćao (Taison 42., Baba 75.). Doninik Kotarski odigrao je svih 90 minuta za PAOK. Uzvrat se igra idući utorak u Solunu.

Izjednačeno je bilo i na susretima Dinamo Kijev - Rangers i Sparta Prag - FCSB. Obje utakmice završile su rezultatom 1-1. Andri Jarmolenko doveo je Kijevljane u vodstvo u 38., a Rangerse je od poraza u poljskom Lubinu spasio Dessers u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

U Pragu, Steaua je povela golom Dawa u 61., a Sparta je izjednačila u 78. preko Olatunjia. U trećoj minuti sudačke nadoknade Kairinen je zabio za Spartu, ali pogodak nije priznat. Indrit Tuci je cijelu utakmicu proveo na Spartinoj klupi za pričuve.

Midtjylland je golovima Bukse i Franculina s 2-0 nadvisio Ferencvaros (Simsir je pri rezultatu 1-0 promašio jedanaesterac za domaćine), a pobjedu je upisao i francuski Lille protiv zvijezdane momčadi Fenerbahcea. Domaćini su poveli u 12. autogolom Oosterwoldea nakon udarca Santosa (VIDEO - Arena Sport), Kahveci, koji je u igru ušao devet minuta ranije, izjednačio je u 80. iz sjajno izvedenog slobodnjaka (VIDEO - Arena Sport), da bi Zhegrova, uz pomoć Fenrove obrane, Lilleu donio pobjedu golom u 91. minuti utakmice (VIDEO - Arena Sport). Livaković je branio cijelu utakmicu i zabilježio je šest obrana. Edin Džeko, potencijalni novi igrač Hajduka, igrao je do 78. minute i zaradio je žuti karton. Uzvrat se igra za tjedan dana u Istanbulu.

U posljednjoj utakmici dana Salzburg je na domaćem terenu svladao Twente s 2-1. Domaćini su golovima Kjaergaarda (41. i 85.) imali prednost od 2-0, ali je Vlap u 91. postavio konačni rezultat. Roko Šimić nije ulazio s klupe za pričuve.



Tagovi

Liga prvakaKvalifikacije za Ligu prvakaDominik Livaković

Ostale Vijesti