REUTERS/Robin Rudel
REUTERS/Robin Rudel

VIDEO Kramarić opet zabio, Majer se ozlijedio, Dinamov suparnik u LP bez pobjede

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 31.08.24. | 17:00

Odigrano je pet utakmica današnjeg programa Bundeslige.

Nakon što je Andrej Kramarić hattrickom Hoffenheimu donio 3-2 pobjedu u prvom kolu protiv Holstein Kiela, Hoffenheim je danas doživio 1-3 poraz od Eintrachta u Frankfurtu, a jedini pogodak za goste zabio je, ponovno, Kramarić. Hrvatski reprezentativac zabio je sva četiri Hoffenheimova gola ove sezone i trenutno je prvi topnik prvenstva.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kramarić je zabio u 54. minuti za smanjenje Eintrachtovog vodstva na 2-1. Adam Hložek ubacio je prizemnu loptu s desne strane, a Kramarić je utrčao iza leđa domaće obrane i poentirao iz blizine.

Gol Kramarića možete pogledati OVDJE (SportKlub)

No, već dvije minute kasnije Omar Marmoush zabio je na dodavanje Marija Gotzea i postavio konačni rezultat. Prva dva pogotka za Eintracht zabili su Hugo Ekitike i Hugo Larsson u 24. i 33. minuti.

U 65. minuti dvoboja u igru je, umjesto strijelca i asistenta Ekitikea, ušao je Igor Matanović koji se našao na novom Dalićevom popisu za Ligu nacija.

Lovro Majer igrao je do prve minute sudačke nadoknade prvog dijela u 2-0 pobjedi njegovog Wolfsburga kod Holstein Kiela. Izašao je zbog ozljede. Wolsfberug je golove za pobjedu zabio u 27. (Arnold) i 30. (Bornauw). Težinu Majerove ozljede saznat ćemo naknadno.

Dinamov suparnik u Ligi prvaka Borussija Dortmund, s kojom će se plavi susresti u petom kolu u Maksimiru, odigrala je 0-0 na gostovanju kod Werdera. Viceprvak Europe još je dobro i prošao, budući da je od 73. minute igrao bez isključenog Nica Schlotterbecka koji je zaradio isključujući žuti karton.

Druga Borussia, Mönchengladbach, s 2-0 nadigrala je Bochum u gostima golovima Kleindiensta u 67. i Honorata u 78. Najefikasnija utakmica današnjeg dana odigrana je u Stuttgartu. Domaćini su do 15. minute vodili 2-0 golovima Millota i Lewelinga, no Mainz se uspio vratiti preko Amirija u 43. i Burkardta u 62. U 88. Rieder Stuttgartu donosi novo vodstvo, no u 94. Leitsch pogađa za Mainz i konačnih 3-3.

Derbi drugog kola počinje u 18.30 kada se na Bay Areni susreću prvak Bayer Leverkusen i RB Leipzig.



Tagovi

BundesligaHoffenheimBorussia Dortmund

Ostale Vijesti