REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

VIDEO Kaneov hat-trick srušio Švabe i vratio Bayern na vrh tablice

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.10.24. | 20:40

Bayernovu pobjedu začinio je Kingsley Coman pogotkom u 89. minuti

Engleski napadač Harry Kane postigao je svoj prvi bundesligaški hat-trick u ovoj sezoni, a Bayern je na Allianz Areni svladao Stuttgart sa 4-0 (0-0) u 7. kolu njemačkog prvenstva i vratio se na čelo ljestvice.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Stuttgart se dobro držao u prve dvije trećine utakmice i do promašene prilike Joshe Vagnomana u 55. minuti bio ravnopravan suparnik, da bi se u posljednjih 30 minuta utakmice gostujuća obrana raspala pod naletima Bavaraca, a da nije bilo raspoloženog vratara Alexandera Nubela pobjeda domaće momčadi mogla je biti i uvjerljivija.

Gostujuća vrata otključao je Harry Kane dalekometnim preciznim prizemnim udarcem u 57. minuti. U 61. i 80. minuti kapetan engleske reprezentacije bio je na pravom mjestu nakon odbijenih lopti i lakoćom ih pospremio u mrežu, s time da je pogodak iz 80. minute sporan zbog Saneovog zaleđa u začetku akcije, na koju nije reagirala VAR soba.

Bayernovu pobjedu začinio je Kingsley Coman pogotkom u 89. minuti.

Golove pogledajte OVDJE. (Sportklub)

Bayern i RB Leipzig imaju po 17 bodova nakon sedam kola, a Bavarci su na vrhu ljestvice zbog bolje gol-razlike. Freiburg je treći sa 15 bodova. Stuttgart je pao na devetu poziciju sa devet bodova.



Tagovi

BundesligaBayernStuttgart

Ostale Vijesti