Screnshot/SK
Screnshot/SK

VIDEO Drama u Grčkoj: Tener AEK-a se potukao s igračem PAOK-a, Vida zabio Kotarskom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 21:10

Po završetku utakmice bilo je tenzija s obje strane

U derbi susretu osmog kola Lige za prvaka grčke Superlig nogometaši PAOK-a su pred svojim navijačima pobijedili AEK 3-2 golom u 90. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Golove pogledajte OVDJE.

Već u trećoj minuti PAOK je poveo pogotkom Konstanteliasa, ali nije se dugo čekalo na odgovor. U devetoj minuti je za 1-1 pogodio Pineda te je takav rezultat stajao sve do 75. minute. Tada je domaćeg hrvatskog vratara Kotarskog svladao reprezentativni mu kolega Domagoj Vida i doveo AEK u vodstvo.

Završnica je ipak pripala PAOK-u pa je Konstantelias u 81. minuti postigao drugi pogodak za 2-2, dok je u 90. Baba zabio za 3-2 i erupciju oduševljenja na tribinama. Svih 90 minuta domaća je vrata čuvao Kotarski, kao što je Vida odigrao u obrani AEK-a. Vida je postigao već šesti ligaški pogodak ove sezone, uz dva u Europi.

Na vrhu ljestvice je i dalje AEK sa 75 bodova, dok po 71 imaju PAOK i Panathinaikos koji je u ovom kolu na domaćem terenu poražen od Arisa 0-1. PAOK ima utakmicu manje u odnosu na AEK te ga potencijalna pobjeda može dovesti samo na bod od AEK-a koji do kraja sezone mora odraditi još dva susreta.

Bio je to direktni okršaj za prvo mjesto na ljestvici, a domaćini su u ludoj završnici zabili pogodak za 3-2 te u konačnici odnijeli pobjedu koja im je osigurala prvo mjesto. Po završetku utakmice bilo je tenzija s obje strane, a trener AEK-a Mathias Almeida se potukao s Taisonom, ofenzivcem PAOK-a, a stvorila se velika gužva pred tunelom.

Scenu pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

PAOKAEKAEK Atena

Ostale Vijesti