NK Osijek TV
NK Osijek TV

VIDEO Barišić se oprostio od Osijeka: "Vječno sam vam zahvalan! Poraz u Adani boli, ali pokazali smo da možemo"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 20:27

Barišić odlazi u Basel, a Osijek će za ovaj posao zaraditi oko tri milijuna eura

Bosanskohercegovački stoper Adrian Leon Barišić odigrao je psoljednju utakmicu za Osijek u europskoj pobjedi protiv Adane 3-2 u Konferencijskoj ligi, što nije bilo dovoljno za nadoknadu 5-1 poraza s prošlotjednog gostovanja.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Kad je došlo pitanje hoću li igrati, razmišljao sam da ne želim završiti svoj put u Osijeku onim porazom 5-1 u Adani. Drago mi je što smo pokazali da možemo, iako smo isapli. Najviše me boli taj poraz tamo zato što mislim da to nije bio realan prikaz naše kvalitete naspram njihove. Ali što je tu je, opet sam se oprostio od ovih divnih ljudi i divne atmosfere pobjedom i to je ono što će me činiti sretnim u budućnosti kada budem razmišljao o ovim posljednjim trenucima."

Stigao je u Osijek 2018. godine.

"Dolazak u Osijek mi je bio puni pogodak. Došao sam kao dijete, sa 17 godina. Sada sam napunio 22 godine, odrasli čovjek, puno lijepih trenutaka, samo ću lijepe i pamtiti. Nemam što nego se zahvaliti svim trenerima koji su me vodili, svim suigračima, ljudima u klubu, od čistačica, kuharica, tebi Miha, svima vama, tako da, svi ste dio moje karijere, puta i na tome vam vječno hvala."

Barišić odlazi u Basel, a Osijek će za ovaj posao zaraditi oko tri milijuna eura.

"Mislim da je novac koji će Osijek dobiti stvarno dobar koji može uložiti u druge kvalitetne igrače. Mislim da imaju kvalitetu i da će dogurati daleko. Želim im svu sreću do kraja prvenstva."

Video oproštaja pogledajte OVDJE.

Nakon uzvratne utakmice protiv Adane, Barišić bi trebao krenuti u Švicarsku na liječnički pregled, posljednji detalj koji ga dijeli od popisa ugovora. (eg)



Tagovi

Adrian Leon BarišićNK OsijekBaselLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti