REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

VIDEO Ah, ta luda 90+6. u Premier ligi: Villa ispustila pobjedu, Brentord do 4-3 slavlja! Haaland spasio Građane

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 20:00

Kovačić i Gvardiol odigrali su cijele utakmice, a potonji je, uz strijelca i Savinha, bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Nogometaši Manchester Citya svladali su u dvoboju 8. kola Engleske lige na svom travnjaku Southampton s 1-0 i sada vode s dva boda ispred Liverpoola.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Erling Haaland iz postigao je rani gol u u petoj minuti za prvaka, koji se potom namučio za pobjedu na stadionu Etihad. Southampton je još uvijek bez pobjede u svojoj sezoni povratka u prvu ligu, te ima samo bod, ali je krajem prvog dijela Cameron Archer pogodio gredu. Haaland, koji je 11 golova na vrhu ljestvice strijelaca lige, imao je niz promašaja u drugom poluvremenu.

Za City su cijelu utakmicu odigrali Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, a valja istaknuti kako je Gvardiol, uz jedinog strijelca te iznimno opasnog Savinha, bio ponajbolji igrač na terenu.

Pogodak odluke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

U ostalim susretima bilo je uzbudljivo. Ipswich je kod Brentforda poveo s 2-0, domaćini su preokrenuli na 3-2, da bi Ipswich s igračem manje u 86. minuti preko Liama Delapa izjednačio. U 90+6. minuti Brian Mbuemo donosi pobjedu Brentfordu. 

Minutu prije kraja utakmice, duboko u sudačkoj nadoknadi, Tractor Boysi umalo su proslavili i četvrti pogodak svoje momčadi, ali udarac Delapa na kraju je zaustavila vratnica...

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Aston Villa je golom Rossa Barkleya povela protiv Bournemoutha, da bi Evanilson u šestoj minuti nadoknade donio gostima bod. Brighton je vodio protiv Wolvesa 2-0 sve do 88. minute, kada su Ait Nouri i Mattheus Cunha spriječili poraz gostiju.

Pogotke s ogleda Aston Villa - Bournemouth pogledajte OVDJE (Arena Sport), a pogotke s ogleda Brighton - Wolves OVDJE (Arena Sport)

Posljednju utakmicu na subotnjem rasporedu odigrali su Eveton i Fulham. Fulham je poveo golom Alexa Iwobija (61.), a Everton je poraza spasio Beto iz Gvineje Bisau u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Oba pogotka s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)




Tagovi

Manchester CityBrentfordAston VillaBournemouthIpswich TownErling HaalandPremier liga

Ostale Vijesti