Germanijak.hr
Germanijak.hr

VIDEO Ademi otpao za Qarabag, Dinamu se vratio 'zaboravljeni' igrač

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 20:20

Sve je izvjesnije da kapetan neće biti u kadru za utakmicu s Qarabagom

Dinamo je na Hitrec-Kacianu odradio zadnji trening prije utakmice s Qarabagom (utorak, 21 sat), prvog dvoboja play-offa Lige prvaka. Imao je Sergej Jakirović na raspolaganju gotovo sve igrača, ali trojica ipak nisu trenirala s momčadi, već su odvojeno trčkarali sa strane.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I dok nije iznenađenje da su Dino Perić i Luka Stojković već dulje u fazi oporavka i da ne treniraju po planu kao i ostali, nije dobra vijest da je s njima oko terena trčkarao i Arijan Ademi.

"On je još rovit i nije sigurno da će biti u kadru. Još ćemo ga testirati i do utakmice odlučiti hoće li biti u momčadi.", rekao je prije treninga trener Jakirović. Ako je suditi po treningu, Ademi neće biti spreman za utakmicu, Dinamo će morati bez njega. Međutim, to je ipak Ademi, stisnuo je on zube i u puno težim situacijama, ne bi nas iznenadilo da ipak bude u zapisniku protiv Azera, spreman makar odigrati zadnjih pola sata. Možda ima još koji postotak šanse.

Inače, s momčadi je trenirao Sadegh Moharrami. Već pomalo zaboravljeni Iranac ozlijedio se još u veljači, stradalo mu je koljeno, dugo ga nema u planovima, ali sad smo vidjeli naznaku da bi se uskoro mogao vratiti među konkurente za momčad. Premda ga na tom putu čeka puno izazova, novih konkurenata, definitivno, neće startati s iste pozicije na kojoj je bio kad se ozlijedio. (T.N.)



Tagovi

Arijan AdemiQarabagGNK DinamoLiga prvakaSadegh Moharrami

Ostale Vijesti