Reuters/John Sibley
Reuters/John Sibley

Velški mediji slave izbornika Pagea i strijelca Wilsona te ističu: “Mladi James zaustavio je Modrića“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.10.23. | 08:04

Izbornik je priznao da je dobio poruku podrške predsjednika saveza prije utakmice

Velški mediji slave svoju reprezentaciju nakon pobjede nad Hrvatskom 2-1 u Cardiffu, posebno su u fokusu izbornik Rob Page i Harry Wilson koji je postigao dva pogotka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Prije utakmice se pisalo o Pageovoj smjeni ne dobije li Hrvatsku, no sada je njegov ostanak na klupi Walesa sve izvjesniji jer ga dvije pobjede dijele od plasmana reprezentacije na četvrto veliko natjecanje, piše Wales Online.

Nakon utakmice je priznao da nije imao puno komunikacije s čelništvom saveza oko svoje sudbine, otkrio je tek da je dobio poruku predsjednika federacije Noela Mooneya koji mu je zaželio sreću, navodi isti medij.

Na kritike koje su mu upućene u proteklo vrijeme 'odgovorio je na sjajan način', stoji u tekstu posvećenom izborniku koji će vjerojatno biti bivši ukoliko ne ostvari direktan plasman na Euro, nakon što je već vodio reprezentaciju na dva velika turnira. Njegova sudbina trebala bi se razmatrati samo u tom slučaju.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

„Nismo uopće komunicirali u posljednjih pet tjedana, a oko ručka prije utakmice dobio sam poruku podrške od predsjednika saveza“, otkrio je Page.

I dvostruki strijelac Wilson rekao je da su igrači sto posto uz Pagea. U velškim medijima se piše da je njihova reprezentacija odigrala savršenu utakmicu protiv jednog od najboljih veznih redova na svijetu, neutraliziravši igrače poput Luke Modrića, Matea Kovačića i Marcela Brozovića.

Wales Online podijelio je igračima većinom osmice uz pokoju sedmicu, dok je junak Wilson dobio ocjenu devet uz opis – zvijezda večeri 'Stvarao je Hrvatskoj ogromne probleme u svom 50. nastupu. Savršeno je bio povezan s Williamsom. Prvi pogodak postigao je briljantno. Drugi je pak bio još ljepši, udarac glavom koji je završio u mreži. Ovo je bila jedna od njegovih najboljih predstava u dresu Walesa', slavljen je Wilson u svom jubilarnom nastupu.

Hvale i mladog Jordana Jamesa koji je dobio osmicu za zaustavljanje Luke Modrića. 'Bila je velika odgovornost na njemu, ali se odlično snašao, dao je i potrebnu energiju kada je Wales upao u krizu'.

Bave se mediji i kalkulacijama za nastavak kvalifikacija uz napomenu da je sad sve u njihovim rukama. (dku)



 


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijavelška nogometna reprezentacijaRob PageKvalifikacije za Euro 2024

Ostale Vijesti