EUTERS/Lisi Niesner
EUTERS/Lisi Niesner

Stigla potvrda, Gvardiolu je slomljen nos: "Izgleda kao boksač nakon 12 rundi!" (FOTO/VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.11.22. | 21:12

Gvardiol je stradao u sudaru sa svojim suigračem i partnerom u obrani Mađarom Orbanom, a zasad se ne zna koliko će trajati oporavak i što to znači za njegov nastup u Kataru

Tek što je objavio popis putnika za Katar, izbornik Zlatko Dalić već je dobio glavobolju, a dobit će ju vjerojatno i naš Joško Gvardiol nakon ove otzljede. Naime, u utakmici Bundeslige u kojoj su se susreli Leipzig i Freiburg, hrvatski se branič ozlijedio i morao je napustiti igru.

Nakon samo 20-ak minuta igre, Joško Gvardiol morao je biti zamijenjen nakon što se sudario sa suigračem Willijem Obranom.

Vidjelo se i krvi, ali nije najjasnije koliko je jaka ozljeda. Njemački mediji pišu kako je Gvardiol krvario i iz oka i iz nosa dok je napuštao travnjak.

Nakon pregleda na stadionu, Gvardiol je prevezen u bolnicu gdje je odmah obavio detaljnije pretrage, sumnjalo se i na potres mozga, a onda je stigla informacija da je Gvardiol u tom sudaru ipak slomio nos! Potvrdio je to i trener Leipziga Marco Rose:

"Slomio je nos, a oko je također prilično natečeno, izgleda kao boksač nakon 12. runde protiv jakog protivnika", kazao je slikovito trener Leipziga.

Zasad se ne zna koliko će trajati oporavak, tijekom dana će biti više informacija, ali nije isključeno da će Gvardiol, ako će ići u Katar, morati igrati sa zaštitnom maskom na licu. Nadamo se da će se Gvardiol brzo oporaviti i biti spreman za skorašnje Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje bi trebao biti jedna od hrvatskih perjanica u obrani srebra ili možda podvigu za nešto više.

Da stvar bude gora, Joško ovaj susret nije trebao niti početi. Diallo se ozlijedio na zagrijavanju pa je hrvatski reprezentativac uskočio umjesto njega.


Upozoravamo da bi video i fotografija koju prilažemo mogla biti uznemirujuća za neke korisnike i pregledavate ih na vlastitu odgovornost.

Video Joškove ozljede pogledajte OVDJE.




Tagovi

Joško GvardiolBundesligaLeipzigRB Leipzig

Ostale Vijesti