REUTERS/Guglielmo Mangiapane
REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Talijani tvrde: Ivan Perišić ipak napušta Hajduk?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.07.24. | 15:31

Navodno bi se volio vratiti u klub u kojem je proveo najveći dio svoje karijere.

Hajduk se pomalo euforično priprema za početak nove sezone koja za Bijele počinje 25. srpnja, utakmicom protiv Torshavna s Ovčjih Otoka u drugom pretkolu Konferencijske lige. Kako i ne bi, kada se po medijima u kontekstu dolaska u Hajduk svakodnevno povlače velika nogometna imena poput Edina Džeke, Ivana Rakitića i drugih, a u svlačionici Bijelih već stanuju 'kapitalci' poput Marka Livaje i Ivana Perišića...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, prema pisanju Tuttosporta, Ivan Perišić mogao bi se vratiti u milanski Intrer koji ga je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka 2015. doveo iz Wolfsburga za 19 milijuna eura. Perišić je u Interu proveo sedam godina, s izuzetkom sezone 2019/20 kada je poslan na posudbu u Bayern s kojim je tada osvojio naslov prvaka Europe.

Inter je klub u kojem je Perišić odigrao najviše nastupa u karijeri (254), gotovo više nego u iduća četiri kluba zajedno (Club Brugge 89, Wolfsburg 88, Borussia Dortmund 64 i Tottenham 50).

Talijanski medij tvrdi kako Inter traži alternativu za Tajona Buchanana, kanadskog lijevog wing-backa koji se ozlijedio na treningu reprezentacije koja će protiv Venezuele igrati za plasman u polufinale Copa Americe.

"Perišić mjesecima šalje pozitivne poruke, ne bi imao ništa protiv povratka", piše, između ostalog, Tuttosport.

Koliko je ova vijest istinita, a koliko u domeni standardnih transfer-špekulacija kojih ima napretek svaki prijelazni rok, pokazat će skora budućnost.

Perišić bi se na pripremama Hajduka trebao pojaviti 12. srpnja, a ugovor ga s Bijelima veže do kraja kolovoza. Iako se svi navijači Bijelih nadaju da će Perišić ostati u gradu podno Marjana,on još nije obznanio u kojem će pravcu krenuti njegova karijera.

"Sve je na Perišiću. Mi ga želimo, prepustit ćemo to njemu," rekao je nedavno direktor Bijelih i 'prebacio lopticu' na hrvatskog reprezentativca.

Hajduk danas igra pripremnu utakmicu protiv Kalcer Radomlja koju možete pratiti na programu MaxSport1 od 17.30. (N.R.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Tagovi

Ivan PerišićInterHajdukLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.prijelazni rok

Ostale Vijesti