Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk na Bledu čeka zvučna pojačanja

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 09:00

Trenirat će dva puta dnevno te do 10. srpnja odigrati četiri pripremna dvoboja

Hajduk je od ponedjeljka navečer na Bledu gdje su Bijeli stigli nešto iza 21 sat te će na popularnoj atrakciji na jezeru braviti do 10. srpnja.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Čeka ih ustaljeni ritam od dva treninga dnevno koji će jedino 'remetiti' četiri utakmice koje planiraju odigrat. Prva je već u srijedu protiv Kalcer Radomlja, njihova kluba partnera, a kako trener Gennaro Gattuso na raspolaganju ima 30 igrača, teško je za vjerovati da će svi nastupiti odmah.

Nova provjera, ali već puno zahtjevnija je 6. srpnja protiv Šahtara koje vodi hrvatski trener Marino Pušić s pomoćnikom Marijem Stanićem, a tamo je Darijo Srna kao sportski direktor. Tu bi se mogli vidjeti obrisi prve momčadi, ali naravno bez igrača koji potencijalno mogu doći poput Ivana Rakitića, Edina Džeke, Ivana Perišića koji je dobio duži odmor te Mihaela Žapera koji u Spliti obavlja rehabilitaciju nakon teže ozljede koljena.

Iščekuju se vijesti o ulaznim i izlaznim transferima, to je takovo razdoblje i nikada ne znaš tko može doći, a tko otići. Filter za pričuvne igraće bit će 9. srpnja protiv Ruh Lviva u jutarnjem terminu, a glevne snage bise mogle odmarati za posljednji dan središnjeg dijela priprema s Fenerbahçeom Josea Mourinha koji traži zamjenu za Džeku i vidjet ćemo hoće li sarajevski 'dijamant' biti uopće sudionik tog susrata.

Utakmica je u 19 sati,a odmah nako nje slijedi povratak kući nakon čega će Bijeli dobiti koji dan slobodno te će im se priključiti Perišić, a dotad možda bude još štogod definirano.

Dva tjedna će ostati do prve utakmice s HB Torshavnom u Splitu u 21 sat u 2. pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu i zavjerovati je da bi Hajduk u tom razdobolju do 25. srpnja mogao odigrati još koju provjeru, a ne zna se hoće li biti zatvorenog tipa kao kada su prije puta svladali Velež (3-0) i Posušje (1-0). (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukpripremeGennaro Gattusoprijateljske utakmiceIvan PerišićEdin DžekoIvan RakitićRadomljeŠahtarFenerbahçeHrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti