Zvonimir Barišin/PIXSELL
Zvonimir Barišin/PIXSELL

Službeno: Lokomotiva dovela donedavnog napadača Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 14:30

Duje Čop bit će mu i mentor i 'partner u zločinu'.

Dvojica nekadašnjih napadača Hajduka predvodit će napad Lokomotive u sljedećoj sezoni. Uz odavno dokazanog Duju Čopa, Lokosi će sada imati sjajnu alternaciju u vidu Filipa Čuića koji je po isteku ugovora s Hajdukom dogovorio prelazak u Lokomotivu. Aktualni mladi reprezentativac BiH jedno se vrijeme dovodio u vezu s Osijekom, ali prema informacijama Germanijaka, on nikada nije bio u kombinacijama Bijelo-plavih koji su još prije više od mjesec dana sve dogovorili s Kemalom Ademijem koji će uskoro i službeno biti predstavljen kao novi igrač Bijelo-plavih.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, Lokosi su u ponedjeljak otišli za Pohorje gdje će boraviti narednih 10 dana. Već u srijedu ih očekuje ogled sa Zrinjskim, potom će 7. srpnja odmjeriti snage s češkim Bohemiansom, dok će posljednjeg dana, prije povratka u Zagreb, odigrati prijateljsku utakmicu protiv ZTE-a.

Što se tiče pojačanja, nakon što je 'riješen' napad, sad se očekuje još po minimalno jedno novo ime u svakoj liniji. S tim da tu računamo i vratare. Navodno neki pregovori već traju, ali Lokosi ionako sve odrađuju u tišini. Na njihovim stranicama odavno su se prestale tražiti informacije, baš kao što im je pojavljivanje u medijima poput pomrčine sunca – dogodi se, ali nije nešto što se viđa svaki dan. Možda nekima odgovara biti inkognito i svojim tempom koračati prema naprijed, ali osim ranije spomenutih pojačanja u svlačionici, ozbiljno bi morali razmisliti i o pojačanjima u sektoru marketinga i PR-a. Više od desetljeća su stabilan prvoligaš, ali u tom sektoru su i dalje – niželigaš. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK LokomotivaFilip ČuićHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti